| alinacrissssss a întrebat:

Fetele....cum e sa porti tanga?
eu am 16 ani si nu am purtat niciodata...de care sa imi iau prima data? cum te simti in ei?

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu sunt recomandati, in special cand porti fusta deoarece te expui mult mai usor la contactul cu diverse bacterii.

| ywar a răspuns:

Iti intra intre buze. Sper ca am fost foarte plastic.

| vocea a răspuns:

Este mai mult un moft pentru baieti sa le vada in tanga, ele cred ca sunt mai sexy, dar u este adevarat, degeaaba cred ele ca lenjeria intima veche este pentru babe, este o perceptie gresita.

| anamariarot a răspuns:

In afara faptului ca sunt usor incomozi la inceput si pot provoca rani, nu sunt deloc recomandati de medicii ginecologi, pentru ca ei contribuie la pastrarea umiditatii in zona genitala, deci un mediu propice pentru inmultirea bacteriilor si pentru nasterea unor infectii de toata frumusetea.
Eu ii port doar daca am haine mai stramte prin care se poate observa dunga chilotului simplu, altfel nu. Daca vrei sa fii sexy, sa stii ca si boxerii sunt o alternativa buna si mai putin "nociva". Ai grija si la material, pe cat posibil sa fie bumbac sau altul care lasa pielea sa respire, nu unul sintetic.

| Alicezzz a răspuns:

Sunt incomizi la inceput. Nu poti purta gogosari o viata intreaga.
Cumpårati si ai sa vezi cum te simti.

| IonelaMacovei a răspuns:

Eu tot la 16 ani am inceput sa-i port, erau incomozi dar cu timpul m-am obisnuit, iti cumperi ceva mai largut nu chiar sa te stranga, ceva ce iti place, dupa aceea incepi sa schimbi si altceva

| DenisaAnon a răspuns:

La inceput sunt incomozi.dar te obisnuiesti.Nu conteaza de care iti iei