| CяﻵsŁﻵηε a întrebat:

Fetele, cum se numeste tunsoarea aia cu parul de dedesubt lung, si cel de deasupra mai skurt, cam pana la umar? se poarta la multe fete...si vreau si eu numai ca nu stiu cum sa cer. ultima data cand am explicat asa, ma tuns altfel.acum am parul cam tocit, si am vazut la multe fete tunsoarea aia.sad. imi place.are si Thalia in videoklipu "no me ensenaste", indiciu ca sa va ajut sa intelegeti ce cautsad. cine ma ajuta, dau fundita, promit:X.

Răspuns Câştigător
| ralucaralu a răspuns:

Cred ca te referi la parul tuns in scari. In videoclip, din cate vad, tot asa e tunsa si are bretonul lung. Tunsoarea in scari e cam asa: la urechi mai scurt, iar pana la spate tot mai lung. De asemenea parul in exterior e mai scurt si cum spui tu: dedesubt mai lung. Dar nu se vede foarte tare diferenta; mai bine se vede cand il coafezi. Si eu sunt tunsa la fel si imi place. Sper ca la asta te referi.Mult succes!

6 răspunsuri:
| CяﻵsŁﻵηε explică:

Eu sunt tunsa cica in scari... dar nu imi place.nu e acelasi lucru cu ce vreau eusad.

| anss23 a răspuns:

In scari?

| KatherineSparks a răspuns:

Iti filezi parul.

| Extasy a răspuns:

De filat cred ca vorbesti tu.
In cazul asta te duci la salon si spui ca vrei sa-ti filezi parul big grin

| DeeDee_4511 a răspuns:

M`am uitat la videoclip.thinking Cred ca e vorba de tunsoarea in scari, cu o scara thinking Ii ceri sa iti faca o scara pana unde vrei, si pe celalat sa il lase asa cum este. Acum tu cum esti tunsa? big grin

bafta:*

| aurelia96 a răspuns:

Bob?