Da, doare destul de tare, nu vreau sa te sperii. Insa merita suferinta. Pe mine ma penseaza o prietena si tin minte ca prima data mi-au dat lacrimile. Insa cu tmpul nu mai doare asa de tare
Păi, prima dată când m-am pensat a durut puţin, s-a înroşit în jurul sprâncenei, dar mi-a trecut în 20-30 min. oricum, durerea a fost mică, deci nu-ţi fă griji. cel mai recomandat e să te pensezi la salon pentru prima dată.
puup:X
Depinde cine te penseaza
Daca o faci tu singura s`ar putea sa te cam doara
Cel mai indicat e sa mergi la un salon. Ca sa nu te pensezi tu cum te duce capul .
Pupici si bafta.
Depinde. Daca ai firul mai gros o sa te doara. Daca ai firul mai subtire nici nu vei simti. Dar du-te la salon pentru prima data, ca sa iti dea o forma draguta
Pai pe mine nu m-a durut pentru ca de frica sa nu le stric am luat-o treptat si fara sa ma duc la salon. acum am niste sprancene foarte frumoase si multa lume ma intreaba daca m-am dus la salon. deci poti sa o faci si acasa
Pe mine m-a durut, dar depinde de fiecare organism. Oricum nu te doare pe tot parcursul cand te pensezi, te obinuiesti cu durerea.
Da...prima data da.
Si sa nu te pensezi niciodata singura fara sa iti dai cu o crema ceva pe sprancene.
Astfel o sa te doara rau.
O zi buna
ralucaralu întreabă:
Andrei67y5 întreabă: