Fetelor stati linistite ca sutienul nu are nici o legatura in cresterea sanilor ba mai mult as putea spune ca el ne ajuta:incercati sa mergeti la o ora de sport fara sutien si faceti o alergare... ce veti simti? o imensa durere care ne poate cauza multwe probleme...bine, eu nu va indemn sa purtati sutien non-stop ci doar atunci cand chiar este nevoie de el... pup
E ok sa porti sutien cand iesi afara, pentru ca se vede si inestetic uneori si nici nu te simti prea in largul tau, mai ales daca alergi sau faci sport. Citeam intr-o revista ca sutienele sustin sanii. Adica impiedica fenomenul de "sani lasati"(sau cazuti), deci le ofera fermitate. Oricum, poarta sutien cand iesi afara, la scoala, dar nu acasa, caci e bine sa le oferi si libertate din cand in cand. Mare atentie la marimea sutienului! Acesta nu trebuie sa te stranga, ci sa te simti foarte bine in el. Cu siguranta nu are nicio legatura cu cresterea sanilor, nu ii impiedica sa creasca.
Nu nu este adevarat! Sanii iti vor creste in continuare, nu are nicio legatura! Totusi asa nu inseamna sa porti tot timpul Cand ai nevoie de el
NU e adevarat, ce legatura are asta cu sanii, ce, inseamna ca daca nu porti sutien tot ai o bluza si asta nu inseamna ca stopeaza cresterea sanilor, in plus daca nu porti este inestetic, parerea mea!
Eu port sutien toata ziua.Noapte il dau jos.Sincer,pe mine ma dor sanii atunci cand nu port sutien.
Nu este adevarat! eu port din cls a 5 si cresc...eu stiu ca este bine sa porti sutien
Nu are nici o legatura. Eu port de pe la 12 ani si slava domnului ca mi-o crescut destul. )
Nu te preocupa caci sanii iti vor creste la fel si daca ai purta mai des sutienul dar daca tu vei purta mai des sutienul iti va da sanilor care sunt in crestere o forma frumoasa rotunda si foarte duri si atragatodi daca in schimb nu il vei purta sanii iti vor creste dar lungi moi si laiti ca de exemplu ai unei babute care pe timpuri nu aveau sutiene pentru ca nu existau ai grija de tine si ofera-i sanilor tai forma si tratamentul pe care-l merita apropo eu port nr 4 de la 16 ani
Poti sa porti sutien dar nu mereu! Ar trebui sa stai cam 10 ore fara el pentru ca altfel risti sa ii faci sa arate nu tocmai placut. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa-l porti deloc. Si eu il port,dar cu cat stai mai mult cu sutien cu atat n-o sa mai ai nici sani frumosi si fermi. Acum depinde de oricare femeie,cat de mult suporta sutienul, cat de ocupata e, etc. :*
Sani iti cresc oricum, eu port sutien de cand mi-au crescut sani, dorm cu el, fara sutien nu stau...si acu nu stiu daca am facut bine, pentru ca sani mei sunt lasati si lipsiti de fermitate, dar tu decizi!
Este bine sa porti sutier mai des pentru ca daca nu porti ti se las sanii in jos...eu asa stiu.
Nuj...eu port de la 14 ani ca am sanii mari... dar nu-i adevarat k nu iti mai cresc
Nu este adevarat
ca multe fete care ti-au ras s eu port sutien din clasa a 5-a
s acum mai am putin s o intrec p ''mama natura''
s sunt clasa a 9-a
stai linistita ca iti cresc. s cu s fara sutien