Buna!
Fetele de genul asta sunt considerate foarte delicate de catre baieti,dar sunt unii carora nu le plac fetele de genul,o fata delicata trebuie sa fie iubita de un baiat la fel ca ea,un baiat cu bun simt si respect pentru femei,respectiv fete, deci daca esti si tu printre ele nu trebuie sa te simti respinsa, va veni momentul cand vei gasi baiatul care sa te placa asa cum esti tu.
Pai...probabil ca nu sunt din alea proaste care injura si fac tot felul de tampenii! in Romania nici o data fetele ok nu sunt apreciate! trebuie sa fi prost ca sa fii apreciat!
funda?
N-as zice. Din contra, baietii incearca sa vb cu ele, sa le afle preferintele, le par mai fermecatoare decit cele care se agata de gitul lor...
Am mai dat un rasp in genu asta. pentru ca ele, nu prea se baga in seama cu fetel, si multe dintre ele, mai sunt refuzate din cauza fricii... 90% din baieti vor ca dupa un timp cu fetele sa intretina relatii... stii tu. Si multe timide refuza. Si de aia nu prea sunt multi interesati in ele. Asa sunt si eu, tot timid (fara partea cu relatiile). Inteleg o fata timida, daca macar dupa 6-9 luni sa fie de acord. de aia. Si o dovada clara despre chestiea cu timiditatea, eu sunt foaarte timid cu fetele, si cred ca de aia nici nu am prietena. Cel mai potrivit pentru o fata, e sa-si gaseasca un prieten tot mai timid, si sa nu stea la 3 zile departare unu de celalalt. Sa se poate intalnii, altfel relatia nu prea merge.
Nu neaparat. Depinde de baieti. Sunt unii care prefera fetele timide,pentru ca ei pot prelua initiativa si face pe liderii,stiind ca orice s-ar intampla,fetele li se vor supune. Sau poate le prefera,ele reprezentand o provocare pentru ei.
In general,fetele ar trebui sa invete sa isi exprime puctul de vedere; astfel,baietii nu ne vor mai considera atat de slabe de caracter. Poate ca uneori le evita pe cele tupeiste,crezand ca nu le vor face fata,ca ii vor face de ras sau ca au sa ii chinuie prea tare...
E bine sa fii intre. Sa stii cand sa fii timida,misterioasa si sa faci pe tipa cuminte,dar si infipta,bagareata si provocatoare.
Insa,nu trebuie sa te temi ca un baiat nu te-ar placea pentru simplul fapt ca esti mai timida; fii tu insati!
Stii ce zicea Kurt Cobain [R.I.P]? 'It's better to be hated for what you are, than being loved for what you're not' [= E mai bine sa fii urat pentru ceea ce esti, in loc sa fii iubit pentru ceea ce nu esti.]
Si are dreptate.
Sper ca te-am ajutat! Bafta!
Da deorece trebuie sa vorbesti cu oameni ca sa vada ca esti populara si nu trebuie sa fi timida deoarece o sa tecreada un pres funda?
Nu neaparat din contra cred ca unora dintre ei le plac genul acesta de fete sunt mult mai finute si nu cred ca toti baieti si-ar dori o tipa care sa fie nebuna sa o ia gura pe dinainte si sa vorbeasca vrute si nevrute. A fi timid si tacut e insasi o calitate sper ca ti-am dat un raspuns cat se poate de bun