Mie imi place sa stau cu picioarele pe masa, cu castile in urechi, cu cartea in mana si cu ceaiul in stanga
Eu ador sa desenez.mai ales cand sunt trista.de aceea majoritatea desenelor mele sunt fete cu lacrimi sau luptatoare nu de mult ma pasioneaza dansul tectonik, sunt de abia la inceput, dar ador acest dans imi place si sa compun poezii, majoritatea sunt mai sentimentaliste si pline de pasiune, pentru ca nu o pot impartashi altfel cu ceilatzi
Ador pasarile de curte si pasarile in general.Am in curte gaini normale(in jur de 40), 3 gaini pitice si 8 bibilici. Le cresc impreuna cu sora si unchiul meu.Am mostenit aceasta pasiune de la unchiul meu, care s-a ocupat de cresterea pasarilor indrumat de tatal sau(bunciul meu)Le dau sa manance, sa bea apa si petrec mult timp cu ele.Ma relaxeaza si ma ajuta sa uit de tot si de toate.
Mie imi place medicina, citesc orice este de domeniu, ma uit la autopsii, vad diverse filmulete cu prim ajutor, tehnici medicale, etc
Mie imi place sa dansez oriunde la diskoo:X in casa afara oriunde imi km place sa ma distrez
anonim_4396 întreabă: