Nu ai zis ce inaltime ai. dar e destul de bine ca ai 50.pai mananca multe fructe daca chiar vrei sa slabesti.desi nu e bine sa tii cure, pentru ca o sa iti distrugi organismul
Cand iti e foame, mananca mere sau orice alt fruct, sau iaurt.
Nu inseamna ca nu ai voie sa mananci.Tot 3 mese pe zi trebuie sa ai, insa fara dulciuri, prajeli, grasimi, iar ultima masa sa fie la ora 6 maxim. In rest, daca ti se face foame, ia cate un fruct.
Eu am 13 ani sh 9 luni, 1m 66cm sh am tot 50 kg.Numai ca am burtik. sh vreau sa scap de ea.Tot la cura m-am gandit sh eu.Asa sunt si eu obisnuita dar incet incet ma acomodez sa nu mai mananc seara.
E bine ca ai vointza sa slabesti
si in legatura cu asta. primele zile sunt cele mai nasoale. dupa te obisnuiesti
si gandeste pozitiv" mi'e foame deci slabesc!"
succes:*
Buna! Nu cred ca a avea 50 kg e un lucru rau si din acest motiv trebuie sa recurgi la cura pentru a elimina vreo 4 kg., insa daca asta iti doresti...succes! Micul dejun e foarte important, nu-l neglija si incearca sa mananci nu mai tarziu de ora 10 dimineata! Pranzul serveste-l pe la 13-13. 30, iar cina pana in ora 19. Intre mese ia cate o gustare - un fruct, un biscuit, ceva usor -. Bafta!
Pai nu poti opri sa iti vina foamea.Eu zic sa mananci normal, mai putin dar oricum sa mananci ceva. Daca tu stai nemancata dupa, iti vine foamea mai mult si te tenteaza sa mananci.Mananca mai putin la fiecare masa.si daca rezisti sa nu mananci nimic dimineata cand te trezesti pana la 12. Oricum prin infometare nu o sa slabesti repede deci eu zic sa faci sport. exercitii in casa, alearga.