Depinde si de fiecare persoana. Uite, de ex, prietenei lui @cretzufinish nu i-a priit, insa mie imi place crema aceea nuantatoare.
Iti explic cum o aplic eu pentru a obtine un bronz uniform, cu aspect natural:
fac baie calduta ca sa-mi deschida porii, exfoliez pentru a scapa de celulele moarte si aplic crema.Si tot asa cateva zile, saptamani!
Eu am obtinut un bronz foarte dragut, fara pete, dungi sau mai stiu eu ce. Plus ca fata de celelalte creme autobronzante, are un miros foarte placut, nu m-a lasat cu dungi si in plus are si niste particule stralucitoare, superb! Pacat ca acum am varicela si nu m-am mai dat, ca arata asa de bine pe corp !
Acum depinde si de tine, de modul cum o aplici, nu stiu ce sa zic. In cazul meu a functionat si-s multumita de produs, dar nu siu cum reactionezi tu, s-ar putea si sa fii alergica la vreun component!
Mult succes!
Nu strica sa-ncerci!
Eu nu am folosit, neavind nevoie de ea, dar tu daca ai, nu cred ca vei avea vreo problema!
E o panarama, a folosit-o o prietena si ziceai ca e murdara. Numai abureli, la fel si cu produsul din aceeasi gama care "incetineste cresterea parului"...pe naiba.
Dollicious întreabă:
croissant întreabă: