Da. Cred ca este ceva normal pentru ca si mie mi s-a intamplat cam la fel. Deci mie mi-a venit anul trecut in aprilie si apoi mi-a mai venit abia dupa 6 luni... dupa care a mai fost o pauza de vreo 2 luni si apoi a inceput sa se reguleze. In primul an nu am avut probleme cu durerea de burta, dar de cand a inceput sa se reguleze am dureri mari. Depinde de organism cat iti curge, si in cazul meu e la fel... . Dar fi fara griji, e totul normal.
Poate nu il ai regulat sau ai racit sfatul meu daca mai ai probleme mergi la ginecolog
Da, este normal sa te doara, si eu am probleme de genul asta.
Poti incerca sa iei Nurofen, Nos'pa sau Algocalmin pentru a remedia durerea. Oricum, stai linistita, este normal sa te doara.
Stai linistita, e ceva normal.
Durerile menstruale sunt in functie de organism:dureri foarte mari, dureri minore sau in cazuri fericite sa nu te doara deloc.
E ceva absolut normal sa curga foarte mult in primele zile.
Iar pentru dureri eu iau mig 400, se gasesc la farmacie, sunt calmante foarte bune.
Te pup.
Buna. Sunt in aceiasi situatie cu tine doar ca mie mi-a venit prima oara pe 15 iulie, in august nu mi-a venit nimic si ieri iar a inceput. Ieri am murdarit 2 absorbante always.
Hey, stai calma! ciclu este mereu cu nabadai si pana la menopauza cu toate vom trece prin asta si il vom suporta luna de luna [in afara de perioada cand vom fi insarcinate].
este perfect normal. uite mie de exemplu nu mi-a venit 4 luni la rand dar si cand a venit nu mai puteam sa ies de baie, trebuia sa schimb tamponu' mereu.
iar faza cu durutu' burtii. poate trece cu un nurofen, mie mi-a trecut mereu.