anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fetelor,ajutati-ma cu un sfat.
Mi-am luat o vopsea de la Palette si anume nuanta E20(puteti cauta pe net o poza daca vreti) este un blond deschis, insa e pentru prima oara cand ma vopsesc si nu stiu sigur ce sa fac.
Pe net am citit opinii despre palette si ziceau ca au avut alergie la vopsea si s-au trezit cu bubite pe pielea scalpului.
Pe de alta parte, nu stiu daca o sa imi iasa culoarea dorita(eu parul natural il am un maro ).iar apoi daca nu imi iese ce culoare am eu in gand ce fac...

Voi ce experiente aveti cu vopselele de par?

3 răspunsuri:
| Artemisia a răspuns:

Eu ti-as sugera sa mergi la un salon. Ti-as sugera in primul rand sa nu te vopsesti pentru ca un par natural e mult mai frumos. Gandeste-te ca apoi mereu trebuie sa te vopsesti, radacinile se vad urat, iar asta afecteaza parul. Insa daca tot vrei sa o faci, eu iti recomand sa mergi la un dermatolog bun care sa iti spuna ce vopsea de par sa folosesti, cele din comert sunt praf. Si da, sunt sanse sa nu iti iasa culoarea, dar ai putea sa incerci sa nu te dai pe tot parul, incearca doar pe o mica portiune de par care nu e la vedere, ca sa vezi cum arata suvitele acelea, apoi poti sa incerci pe tot parul daca iti place.

| SimonaSimona01 a răspuns:

Poate persoanele care au spus opiniile cu cucitele sunt alergice la vopsea. Apoi nu iti sugerez sa te duci la coafor nu iti vor acoperi toate firele de par si vei spune ca esti ''curcubeu''. Apoi nu ar trebui sa te vopsesti, poate iti sta mai bine cu parul natural..La un momendat a sa ai fire albe parca ai fi ''craiasa zapezi''

| Zaharia_Catalina_1983 a răspuns:

Am descoperit de curand o vopsea de par de la Root Vanish, desi cred ca se poate spune ca este mai mult un make-up pentru par. Nu se foloseste ca o vopsea normala, dar mi se pare geniala pentru ca ma ajuta foarte mult intre vopsiri si cu ajutorul ei reusesc sa tin sub control firele albe. O achizionez de aici
http://www.longeviv.ro/......oot-vanish
Voi ati incercat-o? Daca da, cum vi se pare