| JustSimple a întrebat:

Fetelor... ajutor! Am sanii foarte mici (aproape inexistenti laughing...Desi sunt in clasa a 7- a si vara vom merge undeva unde voi fi nevoita sa port costum de baie. Spuneti-mi, va rog, cum ii pot mari repede? Funda+vot! Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| EllaBååå a răspuns:

Daca esti slaba poti sa te ingrasi vreo 2-3 kg si iti cresc sanii instant. Sau daca nu, poti sa iti iei un costum de baie cu burete, push-up si marie.

73 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu sila nu-i poţi mări nici încet. Cum sunt aşa sunt, alimentele nu influenţează, masajul la fel. Repede e posibil doar cu operaţie happy

| cotcodac4 a răspuns:

Am gasit la sfaturi.sa vede-ti ce pateste femeia mea cu mine eu vreau MARIIII

| KatyyLWA a răspuns:

Crede`ma...chiar daca acum ii ai ft mici, nu trebuie sa te ingrijorezi pentru ca s`ar putea ca mai tarziu sa ii ai mult mai mari decat ale altora, adica eu sunt in clasa a 5a si o colega isi mareste sanii cu crema...mai tarziu va avea probleme

| 4l3x4nd3r a răspuns:

Hey pe linga ce a spus MaXim1trafic0de1drogusoare mai poti sa iti incepei viata sexuala(dar una activa) si asa mai cresc sini Bafta si sini marii

| AlexKiddu a răspuns (pentru 4l3x4nd3r):

Te-ai gandit mult viata sexuala intr-a 7a? Si nu te mai alarma o sa creasca si eu am o fata i nclasa plata laughing stai calma

| RalucutzaFarmer a răspuns:

Inainte de plecare sati bagi niste ciorapi laughing)

| loOveeep a răspuns:

Eu zic sa iti iei sutien cu push up. functioneaza. nu ai ce sa le faci. nu iti recomand operatii sau vreun fel de creme. ia-ti un sutien cu push up. si totul va fi ok

funda? happy

| RussianRoulette a răspuns:

Hey! sSunt deodata cu tine si ma confrunt cu aceiasi problema. Am o verisoara care acum e in a 10-a. Mi-a aratat poze in care avea 13 ani si era plata rau. Deci plata efectiv, si acum are ditamai bidoanele. O sa creasca, nu e nevoie sa ii ungi cu ceva sau sa mananci anumite lucruri. Eu ma consolez cu ideea asta si cu experienta verisoarei mele.

| ๓єlเเ a răspuns:

Nu'ti face griji.Si eu am o matusa.Care inca la in clasa a 8-a era dreapta.Si dupa un timp s-a dezvoltat foarte tare.Acum ii atarna sanii pana la burta:]]

Pss:Sa nu porti sutiene Push up.Pentru ca niste fete au purtat si nu aveau deloc.Si un baiat i'a apasat sutienu' si i' s-a apasat buretele inauntru.Si niste fete si'u bagat suluri de hartie igienica si cineva le'a tras sutienu' si le'au iesit sulurile:]]

| andreea146 a răspuns:

Nu iti face probleme.multe fete incep sa se dezvolte dupa ce implinesc 14 ani. dac tot ai nevoie de marire pana la var, in cazul in care nu incep ei sa iti creasca, poti sa iti cumperi un costum de baie cu push-uphappy

| KidHug a răspuns:

Nu cred ca exista vreo reteta miraculoasa! happy Dar incearca sa te simti bine,fiindca, daca o sa te tot plangi vei atrage atentia intr-un mod neplacut asupra sanilor tai, atentia unor oameni care poate chiar nu observasera! + Unii ii considera sexy! (Vezi Friends with Benefit :X)! Kiss ya!

| albertoalex a răspuns:

Mananca usturoi si ceapa

| DanutzZz1996 a răspuns:

Hmmm ai tatzici aham pune si u pe cineva sa iti muste sfarcurile macar de 10 ori pe zi si vei avea rezultate uimitoare in 2 saptamani, reteta proprie ai incredere stiu ce zic mult noroc

| matemetica a răspuns:

O sa te dezvolti cu timpul...mai ai timp sa cresti

| Annonymousthizisme a răspuns:

Trage de ei de 3 ori pe zi happy de preferat dimineata si seara si o vezi ca incetu cu incetu o sa creasca happy iti sugerez sa incepi de acum ca pana la vara sa ii ai la o marime acceptabila. BAFTA!

| nichi a răspuns:

Puneti silicoane rolling on the floor)

| maria_5722 a răspuns:

Sa stii ca ceapa am inteles.ca face sa iti creasa sanii eu cand eram mica mancam foarte multa ceapa si am ajuns sa am 95 la bust acum si nu sunt grasa deloc si am 18 ani

| ioana98 a răspuns:

Si eu sunt in calasa a 7 si am aceeasi problema,tonguetongue

| dizzypassout a răspuns:

happyPoti manca rosiilaughingAsta ajuta sau iti poti lua un sutien cu burete

| deyux_5296 a răspuns:

Stii eu ma plang ca ii am foarte mari si ma dor tare fiindca inca cresc si tu in loc sa te bucuri ce faci...

| raul1230 a răspuns:

La doctorlaughing:da

| camikazi a răspuns:

Stai linistita ca nu e nici o problema:*. Eu sunt in clasa a 11a si pot spune ca am niste sani inexistenti. Eu le spun "nimicuri"laughing. Pana acum aveam cel mai mare complex. nici macar nu mergeam la piscina. Dar stii cand s`au terminat toate acestea? cand prietenul meu i`au placut si m`a facut sa ma simt frumoasa. Nu marimea conteaza, stii asta. conteaza sa intelegi ca pentru restul esti perfecta asa cum esti si ca ei nu`ti vad defectele pe carecrezi tu ca le ai. Bafta :*(a si da, ia`ti un sutien cu push-up da sa nu fie mare sa nu dai impresia ca esti falsa)p.s stiu ca ai postat demult intrebarea dar vreau sa te ajut sa intelegi ca nu marimea sanilor conteaza si ca un baiat mereu va aprecia ce avem noi. Stii vorba aia: Mai rarut ca`i mai dragut!

| Pufo_4053 a răspuns:

Ia si tu vitamine si sa vezi ca se rezolva

| MikaMe a răspuns:

Cu timpul vor creste ei trebuie sa ai si tu putina rabdare, esti inca micuta ai timp suficient pana la 20 de ani!^^

| MikaMe a răspuns:

Si in in legatura cu vacanta de vara, merge si tricoul peste un sutien cu push up nu?laughing

| SuperLinda a răspuns:

laughing) esti abia in clasa a7a. cat ai vrea sa-i ai?happy
fa sex si o sa-ti creasca daca esti asa disperata

| Cristynik a răspuns (pentru SuperLinda):

Hai ma scuzi, o fata de prin clasa a6-a incepe sa se dezvolte, si da...normal ar fi sai ai aiba ca fetele de varsta ei!

| Valle33 a răspuns:

Dc vrei sa ai sani mari? Esti in clasa a 7a mai o sa iti mai creasca stai linistita si eu sunt slaba si nu am tatele mari de fapt nici nu trebuie. Tatele nu te fac mai frumoasa sa stiiwinking Ai doar rabdare cresc ele singure, nutrebuie sa le fortezi. Te pup :*

| CrazyDo a răspuns:

Atuncati toate hainele, urcate pe casa dezbracata si stai cu sani in directia bataii vantulului si garantez ca in cateva ore o sa ai sani de invidiat si pe langa asta si frisoane laughing