| JustSimple a întrebat:

Fetelor... ajutor! Am sanii foarte mici (aproape inexistenti laughing...Desi sunt in clasa a 7- a si vara vom merge undeva unde voi fi nevoita sa port costum de baie. Spuneti-mi, va rog, cum ii pot mari repede? Funda+vot! Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| EllaBååå a răspuns:

Daca esti slaba poti sa te ingrasi vreo 2-3 kg si iti cresc sanii instant. Sau daca nu, poti sa iti iei un costum de baie cu burete, push-up si marie.

73 răspunsuri:
| FeelTheMusic a răspuns:

Daca in clasa a7a vei purta puss-up la 18 ani ii vei avea deja lasatistraight face

| dizzypassout a răspuns:

happyPoti manca rosiilaughingAsta ajuta sau iti poti lua un sutien cu burete

| Pufo_4053 a răspuns:

Ia si tu vitamine si sa vezi ca se rezolva

| EckoTM a răspuns (pentru heartslow):

Uuuu...cred ca asta a durut rolling on the floor)

| loOveeep a răspuns:

Eu zic sa iti iei sutien cu push up. functioneaza. nu ai ce sa le faci. nu iti recomand operatii sau vreun fel de creme. ia-ti un sutien cu push up. si totul va fi ok

funda? happy

| ioana98 a răspuns:

Si eu sunt in calasa a 7 si am aceeasi problema,tonguetongue

| LeeJiEun a răspuns (pentru Ildiz):

Bine.am gresit

| Snicket a răspuns:

Poate crezi ca imi bat joc de tine dar nu e asa. O prietena a mancat picioare de bufnitza si i-au crescut sanii instant (1 saptamana) de la 80 cat avea inainte la 87. Deci picioare de bufnitza prajite e solutia!

| camikazi a răspuns:

Stai linistita ca nu e nici o problema:*. Eu sunt in clasa a 11a si pot spune ca am niste sani inexistenti. Eu le spun "nimicuri"laughing. Pana acum aveam cel mai mare complex. nici macar nu mergeam la piscina. Dar stii cand s`au terminat toate acestea? cand prietenul meu i`au placut si m`a facut sa ma simt frumoasa. Nu marimea conteaza, stii asta. conteaza sa intelegi ca pentru restul esti perfecta asa cum esti si ca ei nu`ti vad defectele pe carecrezi tu ca le ai. Bafta :*(a si da, ia`ti un sutien cu push-up da sa nu fie mare sa nu dai impresia ca esti falsa)p.s stiu ca ai postat demult intrebarea dar vreau sa te ajut sa intelegi ca nu marimea sanilor conteaza si ca un baiat mereu va aprecia ce avem noi. Stii vorba aia: Mai rarut ca`i mai dragut!

| nichi a răspuns:

Puneti silicoane rolling on the floor)

| Annonymousthizisme a răspuns:

Trage de ei de 3 ori pe zi happy de preferat dimineata si seara si o vezi ca incetu cu incetu o sa creasca happy iti sugerez sa incepi de acum ca pana la vara sa ii ai la o marime acceptabila. BAFTA!

| CrazyDo a răspuns:

Atuncati toate hainele, urcate pe casa dezbracata si stai cu sani in directia bataii vantulului si garantez ca in cateva ore o sa ai sani de invidiat si pe langa asta si frisoane laughing

| curlyhair a răspuns:

Iti bagi portocale in sutienlaughing

| Valle33 a răspuns:

Dc vrei sa ai sani mari? Esti in clasa a 7a mai o sa iti mai creasca stai linistita si eu sunt slaba si nu am tatele mari de fapt nici nu trebuie. Tatele nu te fac mai frumoasa sa stiiwinking Ai doar rabdare cresc ele singure, nutrebuie sa le fortezi. Te pup :*

| maria_5722 a răspuns:

Sa stii ca ceapa am inteles.ca face sa iti creasa sanii eu cand eram mica mancam foarte multa ceapa si am ajuns sa am 95 la bust acum si nu sunt grasa deloc si am 18 ani

| CrazySoursD a răspuns:

Lasa ca mai cresti si iti pui silicoanebatting eyelashes

| MrWrestleMania a răspuns:

Te ajut eu. Daca bag capu acolo ii cresc in doua secunde laughing

| DonyHD a răspuns:

Mergi la strand fara partea de sus a costumului de baie. daca tot nu ai ce sa acoperi porti decat bikinii.

| Zăppă a răspuns (pentru heartslow):

Din acelasi motiv ca si tine.tu de ce porti chiloti /?

| KidHug a răspuns:

Nu cred ca exista vreo reteta miraculoasa! happy Dar incearca sa te simti bine,fiindca, daca o sa te tot plangi vei atrage atentia intr-un mod neplacut asupra sanilor tai, atentia unor oameni care poate chiar nu observasera! + Unii ii considera sexy! (Vezi Friends with Benefit :X)! Kiss ya!

| AlexKiddu a răspuns (pentru 4l3x4nd3r):

Te-ai gandit mult viata sexuala intr-a 7a? Si nu te mai alarma o sa creasca si eu am o fata i nclasa plata laughing stai calma

| saynotoemo99 a răspuns:

Imi poti da idul tau plizz

| ๓єlเเ a răspuns:

Nu'ti face griji.Si eu am o matusa.Care inca la in clasa a 8-a era dreapta.Si dupa un timp s-a dezvoltat foarte tare.Acum ii atarna sanii pana la burta:]]

Pss:Sa nu porti sutiene Push up.Pentru ca niste fete au purtat si nu aveau deloc.Si un baiat i'a apasat sutienu' si i' s-a apasat buretele inauntru.Si niste fete si'u bagat suluri de hartie igienica si cineva le'a tras sutienu' si le'au iesit sulurile:]]

| helenqw3 a răspuns:

Mie mi-ai crescut sanii in clasa a8a.esti inca un copil, lasa totul sa vina de la sine...happy

| DeDeDya a răspuns:

laughing eu sunt in clasa a5 a si am sanii destul de mari...este foarte enervant pentru ca eu nu pot sa imi mai petrec copilaria cand unii baieti imi spun : Vrei sa fi prietena mea? imi plac sanii tai...eu uneori plang din cauza dezvoltari am chiar 1.70 inaltime

| andreea146 a răspuns:

Nu iti face probleme.multe fete incep sa se dezvolte dupa ce implinesc 14 ani. dac tot ai nevoie de marire pana la var, in cazul in care nu incep ei sa iti creasca, poti sa iti cumperi un costum de baie cu push-uphappy

| Simonaaaaa a răspuns (pentru heartslow):

Hai k asta mi-a placutlaughing

| raul1230 a răspuns:

La doctorlaughing:da

| MikaMe a răspuns:

Cu timpul vor creste ei trebuie sa ai si tu putina rabdare, esti inca micuta ai timp suficient pana la 20 de ani!^^

| MikaMe a răspuns:

Si in in legatura cu vacanta de vara, merge si tricoul peste un sutien cu push up nu?laughing