| JustSimple a întrebat:

Fetelor... ajutor! Am sanii foarte mici (aproape inexistenti laughing...Desi sunt in clasa a 7- a si vara vom merge undeva unde voi fi nevoita sa port costum de baie. Spuneti-mi, va rog, cum ii pot mari repede? Funda+vot! Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| EllaBååå a răspuns:

Daca esti slaba poti sa te ingrasi vreo 2-3 kg si iti cresc sanii instant. Sau daca nu, poti sa iti iei un costum de baie cu burete, push-up si marie.

73 răspunsuri:
| FlyingSoul a răspuns:

Abia am citit si mi-am dat seama ca ca s-au facut cateva greseli care totusi au fost corectate de alti. O singura chestie nu a fost corectata asa ca o s-o corectez eu: Sub NICI O FORMA sa NU iti incepi viata sexuala! E cel mai NESANATOS lucru propus! Ai incredere stiu despre ce vb.

| JustSimple explică (pentru FlyingSoul):

Hei FlyingSoul nici n-aveam de gand sa-mi incep viata sexualalaughingma bucur ca mai exista oameni normali:*

| FlyingSoul a răspuns (pentru JustSimple):

Zic intr-adevar prin inceperea vietii sexuale ti-ar creste sanii destul numai ca daca nu o vei mentine vei avea nevoie de ochelari, vei face burta, si partea cea mai nasoala sanii ti se vor zbarci pe viitor (la vreo 35 de ani vei avea sanii cum i-ai avea la 60).

| flavianeacsu a răspuns:

Nu trebuie sa grabesti lucrurile! Eu sunt in clasa a zecea si abia daca am un 86 la bust. Cupa o am A, rareori mi-e bun B. Nici nu ma complexez. Conteaza personalitatea, nu te grabi sa cresti, cum am vazut ca au raspuns multi de aici, nu face prostia sa-ti faci cine stie ce masaje cu stimulari erotice, ai doar 13 ani! Cu timpul vor creste ei, garantez. La mine sanii nici nu existau in clasa a 7-a laughing Doar la sfarsitul ei au aparut acolo niste bobitelaughing
Nu-ti face griji! O sa creasca >big grin

| cotcodac4 a răspuns:

Am gasit la sfaturi.sa vede-ti ce pateste femeia mea cu mine eu vreau MARIIII

| Cristynik a răspuns (pentru SuperLinda):

Hai ma scuzi, o fata de prin clasa a6-a incepe sa se dezvolte, si da...normal ar fi sai ai aiba ca fetele de varsta ei!

Răspuns utilizator avertizat
| MaXim1trafic0de1drogusoare a răspuns (pentru paul98112):

YEAAhhh XD crEd ca o sa imi pice smug 2 buToane apasTe cu intereS puBlic big grin

| MaXim1trafic0de1drogusoare a răspuns (pentru GaBBiii):

YEAAAH >big grin 2 click'uri smug plus butoanele pana am gasit ^.^

| GaBBiii a răspuns (pentru MaXim1trafic0de1drogusoare):

Suuper asa.

| MaXim1trafic0de1drogusoare a răspuns (pentru GaBBiii):

YhhhEEaaah >big grin

| MaXim1trafic0de1drogusoare a răspuns (pentru paul98112):

Yheeeeea :S acum.acum.acum. am basici la deget. sad niciodata nu am mai apasat doua clik'uri asa rapid sad

| Happyintotdeauna37 a răspuns (pentru LeeJiEun):

Crezi ca aceste metode ar merge si la mine? Pentru ca am 13 ani, 1, 29 inaltimea si 32 kg. e normal sa nu am sau ceva de genul? Raspune-mi te rog mult.