| GinglindSummer a întrebat:

Fetelor am 17 ani, 1 metru 58 si toaman trecuta aveam 52 kg ..am slabit cu 5 kg ca am tinut diete drastice ) ma simtem frt aiurea cind eram pe dieta, dar uite ca a mai recut un an si mapus 5 kg inapoi..am 52 si poate nu arat urit dar nu ma simt bine asa.Nu ma simt in apale mele cu 52 de kg si vreau iarasi sa slabesc dar nu mai vreau sa stau asa flaminda cum am facut-o anul trecut + repede mam ingrasat inapot.Am citit pe net ca dimineata sa beau apa si 5 pasitle de carbune activat? Voi ce ziceti? ce faceti ca sa slabiti si sa va tineti in forma? Va rog ajutatima cu un sfat bun

2 răspunsuri:
| omuleatza a răspuns:

Pai. ca sa slabesti nu e suficient sa flamanzesti daca toata ziua stai in fata calculatorului sau faci miscare doar la ora de sport de la scoala (spre exemplu). trebuie sa ai o viata echilibrata la modul general daca vrei sa te menti in forma. gimnastica, alergare, sport. efort big grin si o dieta echilibrata. despre asta nu stiu ce sa-ti zic exact, depinde si de gusturile tale la mancare. fiecare cu aia masii rolling on the floor. despre asta poti sa citesti pe net mai multe. dar nu cred ca e nevoie sa treci la pastile sau alte chestii de genul asta, pentru ca esti inca foarte tanara si in general chestiile de genul asta nu functioneaza. straduieste-te cat de mult poti sa ia o viata echilibrata din toate punctele de vedere, nu e nevoie sa flamanzesti ca sa slabestiwinking e nevoie si de efort fizic

| GinglindSummer explică (pentru omuleatza):

Da..am inceput sa imblu la inot.dar e iarana si am zis goodbye jogging )) fac si eu ce pot si ce imi permit