Nu sunt fata dar pot sa spun cum as face eu un locul tau.
Cel mai sanatos este sa spui adevarul insa cu o conditie, adevarul asta sa fie complet. Adica dupa ce ii spui ca in ziua aia esti plecata vine continuarea (eu asa as spune ) : " Nu vreau sa o iei ca pe un refuz, insa chiar sunt plecata. Pot sa vin...( ii spui cand poti tu ) ". Neaparat sa ii spui asta sau ceva asemanator. Eu unul nu m-as supara daca as auzi asta de la o fata .
A si inca ceva, daca te iubeste, nu va renunta la tine doar pentru atat
Bafta :*:*:*
Spune'i ca te duci unde te duci, te intorci la ora.si nu o sa se supere.mai ales ca ii zici unde te duci si cand te intorci.Si spune'i ca o sa iesiti cand te intorci.
Buna, Adina.
,, Imi pare rau dar nu pot sa ajung la intalnire pentru. ca trebuie sa merg la bunici sambata. Ce zici sa ne vedem in alta zi? Ce ar fi daca ne.am vedea...(cand vrei tu)
O zi buna, MariaTPU.
Daca nu ai fost sincera cu el la inceput acum tragi greul dar daca cu adevarat te iubeste va intelege ca nu poti si va reveni cu alta ocazie. Daca exista sinceritate fii sigura ca nu se va supara
Eu sunt baiat si dupa experienta, poti sa ii spui ca esti plecata din oras si sa amani pe alta data si sunt 100 sigur ca va intelege
Maine, cand vrea el sa iesim e 1 decembrie, si joi pe 2 decembrie avem si teza la mate ( teroare ) si test la geografie ( tot teroare ) sa ii spun ca nu ma lasa ai mei sa ies pentru ca am teza si test si ca trebuie sa invat ai mei nu stiu de El si nici ai lui nu stiu de mine. Merge asta? Sau e prea dur? Sau credeti ca o sa il ranesc? ce sa fac?
Pai poti reprogama oricand pentru alta zi daca te iubeste cum zici o sa te inteleaga:0
Cel mai bine e sa-i spui adevaru ca vei pleca la tara. In felul asta nu il minti si poate nu se va supara atat de rau incat daca l-ai minti se va supara si mai rau crede-ma. Faza e ca spune-i ca nu vei putea sa te vezi cu el. Incearca sa va vedeti in timpul saptamani. Fi originala. Explicai pe inselesul lui.:X Succes
Buna! pai simplu ii spui ca trebuie sa pleci si ca nu poti si iti cer scuze i spui sa nu se supere pe tine dar asta e te va intelege daca zici ca te iubeste. succes! funda/:-p