| mickey a întrebat:

Fetelor am nevoie de o parere:Imi place de un baiat. E mai mare decat mine cu 2 ani dar totusi...nu stiu daca ma place da cateva semne dar nu sunt sigura.Am nevoie de o parere:intr-o zi am mers in parc si eu am intrat intr-un tub iar el deasupra. II spuneam ca nu poate sa ma prinda. Eu m-am intors pe burta el a coborat si s-a asezat langa mine. M-am ridicat si el m-a luat de barbie si m-a adus aproape de fata lui. N-eam uitat unul la altul si era atat de aproape unul de altul.Si ar fi iesit potae ceva daca nu venea varmea.Alta data s-a asezat langa mine pe banca si voia sa ma ia in brate. Din nou a intervenit cineva.Intr-o seara prietenele mele l-au intrebat daca vrea sa fie cu mine.De sigur ca eu vreau. S-a rusinat si a spus incet nu stiu. Ce credeti am sanse sa fiu cu el? fundita

Răspuns Câştigător
| ioana996 a răspuns:

Pai dupa parerea mea da semne ca ar vrea... Dar acum nu-ti spot spune ce se afla in mintea lui deoarece nu sunt specializata; eu cred ca cel mai bine ar fi sa vorbesti cu el si sa afli daca te place intr-adevar sau nu! Si iti mai dau un sfat incearca sa-l intrebi cand sunteti numai voi doi.adica fara veri, parinti, prieteni sau eu mai stiu altcevathinking, sau daca vrei poti incerca si pe mess chiar daca nu te-as sfatui (deoarece un lucru iti spune un baiat pe mess si alt lucru iti spune fata in fata) deci ai grija cum o rezolvi.Asa ar mai fi un lucru vei vedea ca daca ii vei spune in fata s-ar putea sa se rusineze, dar sunt sigura ca la un moment dat iti va spune raspunsul daca tot il pisezi la caplaughingdar ai grija totusi dupa sa nu creada dupa ca esti obsedata dupa el (deoadece baietii cand vad ca fetele tot insista se cred superiori si isi dau un aer egoist "adica gen las-o sa se tina dupa mine ca nu e destul de buna' sau ceva de genu) in orice caz in situatia ta cred ca o sa se rezolve repede lucrurile:* succes si mai vb *

10 răspunsuri:
| stefaniacristina77 a răspuns:

Hei mickeylove struck! Foarte frumos eu cred ca te place.Esti asa de norocoasa^^. Dar nu le mai pune pe prietenele tale pentru ca el mi se pare a fi un tip timid.Intreaba-l tu.Iti va raspunde sincer(eu cred ca va fi "DAAAAA"). Multa Bafta si ai grija sa nu-l pierzi^^.

| anyia a răspuns:

Stii, speranta moare ultimabig grin
Este evident ca amandoi va placeti, dar niciunul nu indrazneste sa exprime ceea ce simte. Prin aceste ''apropieri'' ale voastre demonstrati ca va placeti dar nu sunteti suficient de curajosi ca sa recunoasteti acest lucru. ''Nu stiu'' exprima nesiguranta dar in cazul vostru inseamna ''Da''. Ce-ar fi sa faci tu un prim pas? Adica incearca sa intrati intr-o discutie si sa recunosti ca vrei sa fii cu el. Roaga-l sa fie sincer si sa recunoasca ce simte pentru tine, deoarece, dupa cate ai povestit, conturezi faptul ca el te place putin(mai multlove struck). Multa bafta!

| drumulspreiad a răspuns:

Ai doamne.prin semnele astea dragute pe care le da probabil ca vrea.cum zicea varmea: da'le putina apa la radacina, ca dupa aia vin ei dupa tine"...bafta:*:*

| Lorena_9308 a răspuns:

Sigur te place... bravo!

| SkittlesS a răspuns:

El te place si se pare ca e genul de baiat timid asaca fa tu primul pas el a facut destule

| purplestar14 a răspuns:

Povesti!:X.Doamne.Daca ati fi impreuna ar fi numai ca in povesti. Vb cu el, intreaba-l daca tine la vreo fata.etc.Daca esti uh mai indrazneata bagate in seama.Sa ne spui sh noua daca ai reusit.Succes!:X

| Anna04 a răspuns:

Wow! ce romantic! eu sunt sigura ca te place. gaseste un moment in care sunteti singuri(ca sa nu fiti deranjati), ia-ti inima in dinti, priveste-l in ochi, spune-i ce simnti si intreaba-l daca e reciproc si apoi...continui tu cum crezi ca e mai bine si in functie de raspuns (da` eu cred ca raspunsul lui va fi un timid "da!") succes! sper ca te-am ajutat. pupici kiss

| Alexandra_9002 a răspuns:

Da ai forte multe sanse! big grin zic eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei mickey!
Din cate am inteles eu te place si atunci cand prietenele tale l-au intrebat daca vrea sa fie cu tine el a zis nu stiu. Pune-te in situatia lui. Daca prietenii lui te-ar intreba pe tine, tu ce le-ai zice:ori ca nu stii(cum a facut el) ori nu ca doar nu le-oi zice adevarul oh go on. Fa rost de id lui de mess (daca nu cumva il ai)si vezi daca vorbeste cu tine.
Ai sanse sa fii cu el.
Incerca sa dai un fell de mass(doar vorbind)daca ai facut ros de ala cu un mesaj de genul:il caut pe fat frumos dar il trimiti doar lui.Nu dai mass la propriu.Crede-ma ca merge laughing
Trimite-mi mesaj privat daca a functionat.:*
Sper ca te-am ajutat :X:X:Xbig hug
Daca da, iti astept funtita blushing

| mickey explică:

Multumesc mult fetelor...