| vladdd16 a întrebat:

Fetelor am o intrebare pentru voi.Eu cred ca in ziua de azi voi fetelor va uitati doar la baieti cu muschi si cu o fata frumoasa si nu vedeti dincolo de aceste doua lucruri. Poate eu gandesc asa pentru ca sunt urat si nu am avut niciodata prietena si nicio fata nu s-a uitat dupa mine.

De exemplu : eu nu am vazut niciodata o fata frumoasa,inalta,slabuta cu un baiat gras, scund, cu ochelari si cu cosuri

Hai sa vedem cine ma contrazice happy Vreau cat mai multe opinii si sa spuneti adevarul happy

10 răspunsuri:
| vreauTotulSauNimic a răspuns:

Eu,inainte sa intalnesc baiatul de care sunt acum indragostita,ziceam ca vreau un baiat inalt,blond,ochii albastri,etc laughing
Iar baiatul pe care il plac acum nu are nimic din asta.E putin mai scund decat mine,ochi verzi,par saten,deci nimic din ce mi-am propus.E adevarat ca atunci cand vedem un baiat cu muschii ne place, la fel ca si voua cand vedeti o fata mai "dezvoltata", dar asta nu e important intr-o relatie. Daca baiatul e cat de cat dragut, pentru ca da, recunosc, trebuie sa aiba si el acel ceva..Eu de obicei ma uit la ochii, la fata...Nu am nimic cu baietii cu ochelari, unora le sta super cu ei, si nici cu baietii cu cosuri...E normal ca fiind adolescent sa aiba..si eu am,dar na,noi fetele acoperim aceste defecte prin machiaj. Baietii foarte grasi, nu-mi plac, sincer, dar nici aia scandura. potriviti.Iar de scund, ti-am zis ca m-am indragostit tocmai de un baiat un pic mai scund ca mine.Si am si multi prieteni scuzi care au iubite, deci asta nu e un defect.
Nimeni nu e perfect..fiecare avem cate un defect. Uite,eu de exemplu,port aparat dentar si il urasc...Din cauza lui, mi-a fost teama sa vorbesc cu baiatul pe care il plac.El ma placea, dar nu stia ca port aparat dentar, iar eu de frica sa nu afle si sa isi bata joc, l-am ignorat complet..Si asa cred ca l-am pierdut...In fine, deci.da sunt fete, la fel ca baietii care sunt atrasi numai de fizic, dar poti sa arati ca un model, daca n-ai caracter si comportament jalnic.
Fiecare e special in felul lui si cineva isi va da seama intr-o zi de asta! happy

| Amilik a răspuns:

Tinerii din ziua de azi pun mult pret pe aspectul fizic. Nu poti sa imi spui ca ai vazut multi baieti draguti, musculosi cu fete grase, scunde si cu cosuri. Asta nu inseamna ca frumusetea este totul. Tu de unde stii ca nici o fata nu s-a uitat dupa tine? Astepti cumva ca fetele sa vina si iti ceara o intalnire? Eu stiam ca baiatul este cel care trebuie sa faca primul pas. Daca zici ca esti urat incearca sa suplinesti lipsa aspectului fizic cu alte atuuri. Fetelor le plac baietii romantici, protectori, amuzanti. Si daca nu ai succes cu fetele ''frumoase'' atunci incearca si cu cele ''urate''. Nu se stie ce surpriza poti avea.

| ℓαυяα a răspuns:

Nu e asa. conteaza si sufletul, nu doar aspectul, pentru ca degeaba e frumos, daca e prost bata, si nu ai ce discuta cu el, daca nu are cine sa iti zica o vorba buna cand ai nevoie, nu ma incalzeste cu nimic faptul ca arata bine.

conteaza cam 50% aspectul si 50% comportamentul. parerea mea happy

| DanScutaru a răspuns:

Scriu si eu aici din numele baietilor... Eu posibil ca nu prea am cosuri nu sunt scund am 1.81 si nici gras si nici scandura nu sunt, dar crede-ma eu n-am mare succes la fete cu toate ca am ceva muschi si posibil nu pentru ca sunt eu bastard, dar poate ca inca nu am avut norocul sa gasesc pe cineva potrivit sau poate pur si simplu ca nu-mi dau interesul, deci ce vreau sa spun e faptul ca nu conteaza mult aspectul fizic al tau ar trebui sa fii increzut in sine dar nici sa te bagi in sufletul omului, fii simplu cu fetele si totul va fi ok. Have fun

| Ct_Marius_1987 a răspuns (pentru DanScutaru):

Ai 1.81, cum poti spune ca nu esti scund!? Cel mult mediu, de la 1.85 esti inalt happy

| k1fighter a răspuns:

E normal ca fetele sa se uite la baietii care au grija de corpul lor si arata bine. De ce sa stea o fata cu un șunculos? O fata vrea sa intre in vorba cu un baiat daca el e atragator, cu un corp atletic, imbracat bine, cu vorbele la el. Pune-te in locul unei fete putin, de ce ar vrea fetele sa stea cu niste tipi care arata oribil?! Cum eu nu vreau sa stau cu o grasa asa nu vor nici fetele sa stea cu niste baieti naspa.

| TheBlackCatLifestyle a răspuns:

Nu te contrazic.Indee e ca nu vad ce castigi din postul asta, tot alone o sa fii.Nu o spun cu rautate, sincer, dar cred ca omenii fac asta deoarece nu doresc dezechilibru in relatie sau implicare inegala (adica ca cel mai urat sa ii agaseze toata ziua cu chestii gen :"Vai tu care esti asa perfecta!""Nu crezi ca te vad cum te uiti la pachetul ala de muschi umblator!"etc.E vorba de faptul ca e mai sigur sa fii cu persoane de felul tau pentru ca e mai normal asa, comunicati altfel, va intelegeti altfel.In plus la faza cu gras/slab e o chestie majora de discutat.O fata munceste pentru silueta (si crede-ma e greu, dieta non-stop, si sport 2 h, 5 zile din 7, cel putin eu asa am facut) nu vad de ce sa accepte sa iasa cu cineva cariua clar nu ii pasa de propria persoana(asta daca nu vorbim de dragoste adevarata) suficent cat sa fie sanatos si cat de cat la o greutate normala, nu Adonis.
Sa nu mintim nu exista fete remarcabile ca frumusete care sa iasa in tinerete cu tip de statut opus, decat in filme poate.Nu exista, asta e.Dar sunt persoane dragute care daca e sa se inteleaga cu persoana nedreptatita de soarta la acest capitol (nu si la altele) pot avea o relatie minunata.

| FcRb1923Madalin a răspuns (pentru TheBlackCatLifestyle):

Trebuie sa spun ca eu l-am pus sa puna intrebarea asta... pentru ca mi-a zis ca nu poti avea iubita daca nu arati superbine, sa ai muschi sa ia nu stiu ce... si eu l-am rugat sa intrebe aici pe site ca sa se convinga ca nu e asa cum zice el big grin

| Dana3333 a răspuns:

Asta,depinde de fiecare persoana in parte...sunt fete pe care le intereseaza doar fizicul, pe altele doar banii, pe altele doar sufletul...ATunci cand ai gasit persoana potrivita cu care sa te poti intelege, nu mai conteaza nimic din toate astea, poti fi sigur! Fiecare are ceva special, care intr-o buna ii va aduce pe cineva special care sa il placa exact asa cum e happy

| annamya a răspuns:

Pentru mine conteaza sa am ce vb cu baiatul respectiv..normal ca ne uitam la baieti frumosi (frumosul place oricui) dar asta nu inseamna ca asta conteaza 100%. Apreciez cand un baiat este amuzant, simpatic, vorbaret si cu chef de viata! Concentreaza-te mai mult pe atitudine! BE MORE POSITIVE!big grin