Eu nu inteleg ce aveti verii mei cu tiganii de ma zapaciti la creier atat. Daca iti place de om care e problema? Ca e rrom? Pai daca e rrom ce iti face fata mea iti baga mana in buzunare, te duce in Spania? Gandeste ca fiecare OM e unic, asa ca si un ruman iti poate face belele.
Eu sunt sincera. N-as putea avea o relatie cu un rrom indiferent de cat ar parea de ok.Cam greu sa faci fata familiei lui, in caz ca relatia ar evolua
Buna.In dragoste nu exista romi, evreisi toate astea. Daca va iubiti si tu esti sigura ca nu este un infractor`poti sta cu el linistita.
Nu, chiar nu as putea sta.Cine stie, poate te incurca cu rromii.Sau poate isi schimba atitudinea.Mai bine fereste-te de astfel de baieti pentru ca niciodata nu stii ce ti se poate intampla cu un rrom.
Multi ar spune ca nu pentru ca romi sunt incadrati intr-o grupa de needucati care fura, fac multe ilegalitati. Dar sunt sigura ca nu sunt asa toti.Eu am un pic de rasism in mine, dar acest dispret il am pentru acei infractori, dar sa ne gandim ca acei hoti si infractori pot fi si romani, si germani, orice.Tot ce conteaza este daca te respecta, il iubesti, te iubeste. Dar fi atenta daca ai ingrijorari fata de etnia lui mai bine lasa-l decat sa ai mereu sentimente de neliniste.Noroc . Poate o fundita? :d
As putea. Nu fac diferente de astea. Daca se comporta frumos, e ok. Uneori, romanii pot fi mai rai decat tiganii.
Da bine inteles. dc nu.eu chiar stau cu unul:d.si foarte multe fete fitoase chiar il vor pe baiatul asta