| ad* a întrebat:

Fetelor.ati renunta la facultate la familie.prieteni ca sa plecati in strainatate la prietenul vostru?happyati risca?

10 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

In nici un caz. Daca relatia va merge prost vei fi printre straini si familia lui si te vei simti de doua ori nefericita. Fara seviciu, fara suport! Nu!

| madalicious a răspuns:

Nu. Pentru ca prietenul si-ar putea bate joc, si in plus mai bine cu prietenii si familia decat cu iubitul care poate nu te iubeste intr-o tara straina pe care nu o cunosti, si esti expusa pericolului de a deveni prostituata.
Daca ar fi sa risc as risca stiind ca am un sprijin serios, si o situatie buna acolo, si niciun pericol de a deveni prada sexuala a cuiva.

| OanaG a răspuns:

Nu, acolo nu voi sti ce trai voi avea, alaturi de familie mi-e bine, imi cladesc un viitor facand facultatea, acolo pur si simplu mi-as distruge viata. POATE as merge dupa ce as termina facultatea, masterul, licenta...etc.

| PurpleLadybug a răspuns:

Nu. Sa zicem totusi ca povestea e putin diferita si ca psste nu stiu cati ani poate ne vom casatori. Insa nu mai stiu ce se intampla si divortam, ma lasa in strainatate, eu n'am studii, nu ma pot angaja, etc, suna bine, nu? Ei bine nu prea...deci nu mersi!

| babygyrl a răspuns:

Nu. Mai importanta familia decat prietenul. Iti poti gasi si altu mai sunt inca multi in afara de el.Pa

| Bettt:) a răspuns:

Nooo way happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar insemna sa renunt la un anumit viitor pentru o incertitudine pentru ca ai spus deja"prietenul".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.Nu m-as risca!

| ad* explică:

Da dar 3 ani facultate inca 2 master! prea mult mai ales daca el este stabilit acolo. te vezi o data la 2 luni? decat asa mai bine renunt eu!

| Haidepaaaaaaaaaa a răspuns:

Eu find in strainatate cu familia, si prietenul in tara.
Da as risca happy Pentru el as face orice.
Dar parintii nu ar fi de acord! straight face