Da, am.
Nu îmi place deloc, cu toate că ştiu că (unele idei, nu toate!) sunt spre binele meu.
Buna!
Da, in unele momente chiar am In altele incearca sa fie "cool" si il prefer sa fie ca in evul mediu. Uneori se poarta "normal" nu stiu cat de normal. dar mult mai normal ca in majoritatea timpului
Pa, pa!:*
Daaa ...am yoh si face cat 5 e prost x-( cica nu te las mai mult de 5 afara x-( (mama e de treaba ea ma mai scapa de gura lui cicalitoare )
Dar el imi face toate poftele
Al meu parca ar fi in antichitate
In fine, ei au niste principii si vor sa la impuna si copiilor, asa ca gandeste-te ca vei trece de asta odata. Fiecare are un mic defect
Daca dai fundita zic.glumesc, da. tata vrea sa imi ia haine oribile si mama la fel, ei ca sa zic asa nu prea..., nu prea stiu parintii mei ''moda''te-am ajutat, totusi, fundita:* bye bye
Mai...pana la urma cred ca toti sunt asa...sau mrg majoritatea. Dar stiti ce e mai rau? Ca nu ne dam seama cat este de folositor. Zic asta pentru ca cea mai buna prietena a mea sia pierdut tatal. Si nici nu pot sa va spun cat sufera, sunt unele lucruri care nu le poti face fara el, sau cand iti cere o compunere la scoala despre tatal tau, ce faci? Ei ii vine sa planga mai mereu cand se gandeste la el, si zilele trecute mi-a zis ca orkat de cicalitor ar fi fost, e mult mai bine sa il ai decat sa NU.Si atunci mi-am dat seama mai bine.Stiu ca majoritatea nu ma inteleg pentru ca nu au trecut prin asta dar orkum succes. aa si referitor mai bine la intrebare, NU, nu am un tata care gandeste primitiv