| Ando1dul a întrebat:

Fetelor cand un baiat dragut va intreaba pe facebook ce mai faceti(cu gandul de a intra in discutii mai amanuntite) de obicei ii raspundeti si a-ti accepta mai tarziu o eventuala intalnire?

4 răspunsuri:
| paulaaaaa a răspuns:

Sincer, anumite persoane de pe facebook nu sunt in realitate cine sunt de fspt pe facebook. Adica sa zicem ca intr-un procent de 50 % este riscant sa te vezi cu cineva complet strain pentru ca nu stii ce-i poate pielea. In cealata jumatate a procentului, depinzand de circumstante (prieteni comuni, prieteni care il cunosc si ti-au mai povestit despre persoana x cu care vorbesti) te-ai putea intalni, aici riscul fiind mai mic. Eu de obicei persoanele de care nu am auzit si nu le-am vazut in viata mea, nu le raspund. Acum depinde la persoana la persoana. Bafta :*

| Ando1dul explică (pentru paulaaaaa):

Nu,ma refer strict la persoanele pe care le sti sau de care macar ai auzit big grin

| MissMarina a răspuns:

Da, de ce nu? happy

| aspirina100 a răspuns:

Da daca te intreaba spune-i bine(ce ai face tu) faza cu intalnirea e ceva mai delicat daca tu simti cv pentru el dc nu? dar nu arata faptul ca iti pasa(asa te va respecta mai mult)