| briana a întrebat:

Fetelor care ati avut o relatie cu un baiat din zodia Pesti cum l-ati facut sa regrete ca s-a despartit de voi? Vreau o idee mai buna decat sa ma imbrac mai frum decat de obicei. Sau sa il fac gelos pentru ca se va simti dezamagit si nu cred ca va merge. El din catae stiu sta cu fosta mea cea mai buna prietena si va face orice ca sa nu ne intelegem. Vreau sa o fac sa sufere pentru ca ea a profitat de mine si statutul meu materfial. Funda + vot.

Răspuns Câştigător
| redruM a răspuns:

Ceea ce poti face in momentul de fata este sa ii arati ca nu iti pasa.nepasarea doare cel mai tare.

3 răspunsuri:
| ShiFT_7270 a răspuns:

1. Nu prea conteaza zodia
2. Esti vai de capu' tau daca gandesti asa, te-as impusca si pe tine si pe toti care se gandesc la razbunari de genu asta
3. Nu ai cum sa il faci sa regrete ca s-a despartit de tine daca esti urata cu spume si nu poate sa te sufere!
4. Du-te si arunca-te dupa bloc mai fato

| emiitzzy a răspuns:

Indiferenta doare cel mai tarelaughing) fi tu mai smechera date bine pe langa fosta ta [prietena si fai sa se certe da fa-o subtill:winking:X

| pretzel a răspuns:

Uite aici ceva [mai jos], daca vrei sa te legi de zodii. Dar altceva nu mai pot sa iti dau...nici un sfat. Pentru ca acum depinde de fiecare baiat.
http://www.eastrolog.ro/seductie/pesti.php