Decat sa folosesti plasturi si apoi sa-ti creasca si mai mare si mai deasa si sa trebuiasca sa te epilezi toata viata, ca barbatii, mai bine ai decolora-o, si gata! Chiar daca este maricica, fiind blonda nu se mai observa! Lasa tu colegii sa zica ce-or vrea, ca nu ei se vor chinui apoi toata viata!
Cu ceara sau cu plasture, m-am facut si eu la pubes cu ceara de la sensi blue... gandeste-te ca daca nu m-a usturat pe mine acolo nu te ustura nici pe tine putin la buza
... si ai putea s-o iei foarte frumos si cu lama de ras a lui taicato ^^ numai sa nu dai inpotriva cresterii parului ca faci cosuri
Nu sunt fata dar iti zic eu cum sa scapi! cu plasturele te ustura umpica dar parerea mea este sa iti cumperi crema epilatoare de la FARMEC daca gasesti (5lei-10lei-si ii fff buna) si sa te dau cu crema si dupa 5 min (5 min nu mai mult)sa te speli si gata! fara durere! fundita te rog?
1. Învaţă să scrii deoarece eşti pe un site public.
2. Du-te la un salon, şi vei scăpa imediat de ea.Nu este dureros rău. Te scapă de ea în doi timpi şi trei mişcări şi nici nu e scump(6 - 8lei - depinde de salon), dar ai grijă, odată ce ţi-ai epilat mustaţa, trebuie sa te îngrijeşti de ea, altfel va lăsa un aspect mult mai urât decât lasă acum!
Nu pare normal! mai bine scapi de ea cu ciara (dar e cam dureros) sau penseta(iti ia mult timp)!
Doare putin insa nu e insuportabil.Si eu am aceasta problema, insa cu ceara sa benzi scap de ea .
Ori penseta ori depilatoru. da da nu rade caci e acelasi lucru cu penseta doar ca folosind depilatorul ia toate firele si e mai dureaza mai putin si durerea e de scurta durata
anonim_4396 întreabă: