| Momo_4574 a întrebat:

Fetelor(care au la fel ), am o mica musteata si problema e ca coelgii au observato si fac misto pe seama ei vreau sa stiu daca voi ati folosit de alea.plasturele alea a durut rau? ca vreau sa scap de micul intrus

8 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Decat sa folosesti plasturi si apoi sa-ti creasca si mai mare si mai deasa si sa trebuiasca sa te epilezi toata viata, ca barbatii, mai bine ai decolora-o, si gata! Chiar daca este maricica, fiind blonda nu se mai observa! Lasa tu colegii sa zica ce-or vrea, ca nu ei se vor chinui apoi toata viata!

| αndï a răspuns:

Cu ceara sau cu plasture, m-am facut si eu la pubes cu ceara de la sensi blue... gandeste-te ca daca nu m-a usturat pe mine acolo nu te ustura nici pe tine putin la buza laughing
... si ai putea s-o iei foarte frumos si cu lama de ras a lui taicato ^^ numai sa nu dai inpotriva cresterii parului ca faci cosuri laughing

| BassHunter13 a răspuns:

Nu sunt fata dar iti zic eu cum sa scapi! cu plasturele te ustura umpica dar parerea mea este sa iti cumperi crema epilatoare de la FARMEC daca gasesti (5lei-10lei-si ii fff buna) si sa te dau cu crema si dupa 5 min (5 min nu mai mult)sa te speli si gata! fara durere! fundita te rog?

| Florry19 a răspuns:

1. Învaţă să scrii deoarece eşti pe un site public.
2. Du-te la un salon, şi vei scăpa imediat de ea.Nu este dureros rău. Te scapă de ea în doi timpi şi trei mişcări şi nici nu e scump(6 - 8lei - depinde de salon), dar ai grijă, odată ce ţi-ai epilat mustaţa, trebuie sa te îngrijeşti de ea, altfel va lăsa un aspect mult mai urât decât lasă acum!

| dailydaisy07 a răspuns:

Nu pare normal! mai bine scapi de ea cu ciara (dar e cam dureros) sau penseta(iti ia mult timp)!

| Introspectie a răspuns:

Doare putin insa nu e insuportabil.Si eu am aceasta problema, insa cu ceara sa benzi scap de ea big grin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mersi pentru sfaturi xD o sa le iau pe fiecare in calcul.si vad eu ce fachee hee

| davids a răspuns:

Ori penseta ori depilatoru. da da nu rade caci e acelasi lucru cu penseta doar ca folosind depilatorul ia toate firele si e mai dureaza mai putin si durerea e de scurta duratawinking