| anonimm96 a întrebat:

Fetelor ce asteptari ar trebui sa am de la un baiat care, desi are o relatie la distanta cu o fata, se comporta exemplar si foarte grijuliu cu mine ca si cum am fi impreuna? P.S. Il plac mult pe baiat dar nu i-am aratat asta niciodata pentru ca desi nu e langa el prietena lui totusi exista! Astept raspunsuri si sfaturi!

Răspuns Câştigător
| neutrino a răspuns:

Asteapta pana cand ii va veni mintea la cap si va realiza ca este mai practic sa te pupe pe tine, decat monitorul calculatorului, vorbind "virtual" si aiurea.

| anonimm96 explică (pentru neutrino):

Initial asa m-am gandit si eu dar nu stiam daca gandirea mea este cat de cat corecta! Multumesc ca mi-ai raspuns!

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Mie personal nu mi se pare de incredere. Depinde si unde se rezuma aceasta grija. Oricum, daca el are o prietena si totusi se da si la altele nu e ok. Bine, aceasta distanta il poate face sa caute afectiune in alta parte. Dar nu te baga, eventual ii poti da semne ca-l placi dar atat, daca el nu vrea sa termine relatia de buna-voie nu te baga intre ei.

| anonimm96 explică (pentru Adry05):

Mersi de raspuns! oricum nu voiam sa ma bag intre ei ca dupa sa nu am constiinta impacata..si da e adevarat ca el cauta afectiune in alta parte...sunt singura fata cu care se comporta foarte dragastos de cand a plecat prietena lui ...asta insemnand vreo 9 luni.