Jude Quinn era un "tip" interesant.
La fel este si Andrew VanWyngarden.
Daca stii cine's astia 2, probabil iti dai seama cam ce preferinte am.Nu ca ti-ar pasa.
Pai mie imi plac baietii care nu au gura mare si sunt politicosi, prietenosi, iubitori.
Pa, pa.
Frumoase, inteligente, cu umor, cu personalitate, educate, simple si complexe in acelasi timp, feminine si cu un standard al valorilor.
Poi, o fata trebuie sa stie cum sa se comporte, sa fie eleganta si iubitoare.
Dupa mine, fara femei barbatii ar fi niste planete fara sateliti naturali, din H2O ar deveni doar H . Femeile au un rol foarte important asupra vietii noastre. Odata se spunea ca femeile ar fi fost, dea lungul timpului puterea(din spatele tronului) care au controlat lumea.
Mie, imi plac fetele roscate cu ochii caprui si fetele blonde cu ochii albastrii Am o slabiciune pentru genu' asta de femeie .
Pentru mine o femeie trebuie sa fie independenta.
Sa asculte muzica buna, sa stie sa se imbrace frumos ( frumos nu inseamna cu pantaloni scurti pana la... cu ditamai decolteul si alte dracii. frumos inseamna elegant) e greu de crezut ca mai sunt fete de genu ' asta.
Sper ca ti'a placut raspunsul Bafta!
Imi place cum gandesti, bravoo!
Merci >
Iubesc pletosii :3, sunt asa adorabili.Btw nu cei cu parul pana la umeri, cred ca stii la care ma refer .
Mirela_4453 întreabă:
100%Diana întreabă: