Buna:*
Cel mai bun cadou pe care mi l ar putea oferi iubitul meu de Craciun ar fi sa-mi faca o supriza de gen: sa ma invite intr un loc mai nepubilc, sa-mi ofere un trandafir, sa se poarte cu mine ff dragut si chesti de genul...pentru mine si cred ca si pentru multe alte fete asta ar fi cel mai bun cadou pe care l as putea primi de la iubit.
PS: ca as merge la el nu include relati sexuale! majoritatea gandesc ca daca mergi la el luati cina sau cv trebuie so faceti dar nu e asaa! Ar fi PERFECT fara
Mult noroc...si am uitat sa ti zic.nu trebuie sa chelutui foarte multi bani pe ea pentru ca daca te iubeste pentru ea nu conteaza absolut deloc daca ii cumperi nu stiu ce tampeni scumpe
Depinde de fata, mie una mi-ar face placere sa primesc o bratara (de tip talisman. cu mai multe chestii care atarna) arata foarte bine! Depinde si de varsta fetei. tu o cunosti mai bine, ii stii gusturile, daca nu, poti vorbi cu prietena ei (ea stie sigur ce isi doreste iubita ta :* ) Succes!:*
Mi-ar placea:
*gablonturi (bratara/colier/cercei, si orice alt fel de prostioare gen Meli-Melo)
*un set de produse pentru baie (spuma de baie, lotiune de corp, saruri de baie)
*produse mici marochinarie (portofel, manusi, curea)
*un animalut de plus si o cutie de bomboane
*un set manichiura
*ornamente de Craciun pentru casa sau pentru brad
*carti (de citit, nu de joc, evident)
*o bijuterie din aur (un inel, o pereche de cercei)
*o bluzita / un pulovaras
*o rama foto
* un voucher la un salon de cosmetica/ coafura
*un voucher la Mall
*o trusa de farduri
*un parfum
Deci eu as vrea sa primesc de la prietenul meu...o bratara sau un lantisor:X:Xsi un ursulet de plus:Xmi se pare cel mai dragut cadou si daca se poate chiar si un trandafir