Camasile roz sunt dragute la baieti.Am vazut la cativa baieti si le statea chiar bineCheia e sa nu folosesti in exces rozul intr-un outfit sau culori complementare ale acestuia
Din cate stiu eu, numai punk-istii agreeaza rozul.Personal,nu-mi place cand e purtat de baieti.
Mda aveti dreptate ...si mie mi se pare cool la unii, dar altii care asculta manele la max si poarta roz aia sunt penibili rau
Depinde de noanta de roz pe care o poarta daca e mai deschisa asa tipul e nasol, iar daca stie sa isi asorteze un roz-mov cum trebuie tipul e cool.mrg.regula mea
ăă
penibil da' si un pic "cool")
adica pe uni baieti ii prinde rozu. da' pe alti deloc. adica arata ca niste gay))
parerea mea. da' cum am zis.la uni le sta super
tu ce crezi?>
Well depinde de nuanta. Daca de ex. poarta un tricou sau o bluza roz e ok, dar sa nu fie ciclam. Dar sa vedem un baiat cu blugi roz, geaca roz sau papuci roz e prea ciudat. Mie nu mi se par nicicum, dar cand vad un baiat imbracat in roz strident sau in roz din cap pana in picioare... imi zboara gandul la cocalari. __.
BUNA! uite are dreptate @didi dar la un baiat bine facut i`ar sta bine cu un tricou roz da nu sa vezi niste spalaciti imbracati din cap pana`n picioare cu roz ca o fetita.sau sa vezi un baiat cu pantaloni roz doamne fereste
Depinde de nuanta de roz pe care o poarta. Unora le sta bine si sunt chiar f cool iar alti nu
Ei cica sunt smecheri adica mie mi se pare de prost gust!
un tutu le mai trebuie! hai acum serios...
Unii indivizi chiar nu arată prea bine în roz, alții da, depinde de forma corpului, aspectul fizic.Rozul se spune că este o culoare de"Fetițe" dar nu este așa, culorile sunt pentru toți, inclusiv băieți.
Nu conteaza ce porti atata timp cat sti cum sa porti... Adica. daca ai esti cool ( gen Alex Velea) poti sa iti pui si haine de gunoier si iti sta bine. Dar daca vezi un rrom cu un tricou roz pe care mai scrie si "Gigolo Italiano" cu strasuri normal ca e penibil
Este unul la scoala la noi si ii zic "Ce faci mai? Iar esti pe pink?"
"rozu' la putere"
Nu e nimic neobisnuit e o culoare ca celelalte!
Ce la fete e penibil sa poarte negru sau maro?