Aici pe Internet toate sunt Sfanta Maria iar in realitate sunt precum Monica Columbeanu. Doar nu vrei adevarul la o astfel de intrebare, nu?
Increderea si felul lui de a fi. Iti spun ca poate conta aspectul fizic sau banii dar pe moment. Asta e interes de cele mai multe ori. Cand o fata se indragosteste in primul rand se indragosteste de felul tau de a fi, daca ai incredere in tine, o faci sa se simta bine si poti sa o surprinzi placut ai sanse mari.
Pentru mine conteaza inteligenta si simtul umorului, sa stie sa vorbeasca cu mine cand sunt suparata, sa fie de incredere, romantic, daca spun ca aspectul lui nu ar conta putin as fi ipocrita. Dar te rog si eu ceva. Cand intalnesti tipu` asta anunta-ma, ca eu nu l-am vazut deloc in cei 16 anisori ai mei de viata.)
Din punctul de vedere al baietilor iti dai seama ca numai aspectul fizic si banii(asa cred ei) si chiar asta le place unor fete, insa eu tin cont de maniere, inteligenta si sa fie cat de cat amuzand, sa ma faca sa rad cand vreau sa plang si sa fie om de incredere.
Cate ceva din toate: Sa fie inteligent, sa arate bine sa fie si cult si sa stie sa se si poarte iar partea cu banii, vreau sa spun ca niciodata nu as sta cu un baiat pentru bani, mi se pare ca imi irosesc viata si nu merita dar cu toate astea mi-ar placea sa fie de acelasi nivel social cu mine.(mediu)
In primul rand, trebuie sa ma respecte si sa stiu ca putem avea incredere unul in celalalt!
Bun. Eu am ceva cultura, sunt destul de inteligient, am maniere dar de ce nu am gasit fata potrivita?!
Acel ceva''...nu prea se explica`, iar dintre :nu pot sa stau cu un baiat caruia ii trebuie carnetelul sa vorbeasca, si cu multi bani (care oricum sunt ai parintilor), prefer intelingenta sa arate ok, sa aiba cat de cat bun simt si cel mai important Acel CEVA''`
Flav, sa stii ca nu toate fetele sunt la fel, daca cele mai multe sunt intr-un fel nu inseamna ca toate sunt asa! Si baietii se dau cateodata sfinti dar de fapt nu sunt, asa ca...shhh
In legatura cu intrebarea, pentru mine e important sa stie sa ma respecte, sa aiba simtul umorului, sa fie inteligent, dragut.
Pai...in primul rand felul de a fi si felul in care se comporta cu o fata.inteligenta nu e mereu punctul forte al baietilor da` conteaza si ea putin.sa fie de incredere si nu sa se duca sa povesteasca repede prietenilor depinde ce afla...sa fie mereu vesel si deschis la vorba
Pentru mine conteaza si asteptul fizic si cultura si manierele si inteligenta, dar sincer banii nu cred ca sunt cei mai importanti intr-o relatie.degeaba are bani daca are prea multe fite si se crede cel mai tare
Sa fac un top. Inteligenta, respectul care mi`l poarta mie si celorlalti din jur, maniere, aspect fizic, cultura, starea materiala, familia lui [asta incuzand si anturajul], mentalitatea, talentele. Cam asta e tot.
@Flav
eu vreau adevarul!
si ma gandesc ca nu au ce castiga sau pierde daca il spun sau nu,
acum sa fii sincer e lucru greu: imi dau seama ca si cu mine insumi mi-e greu sa fiu sincer...
iar eu nu cred ca banii sunt rai in sine, ce om i-ar refuza? si si fetele sunt oameni.
Pentru mine un baiat in primul rand trebuie sa fie frumos, sa fie inteligent sa stie sa respecte si sa tina la mine banii nu conteaza neaparat
Cu parere de rau nici una din cele enumerate(intelegenta, aspect fizic, cultura, manierele sau banii) nu e nimic valoros in relatiile de dragoste si patima vietii ce se numeste "Iubirea", EA nu pune in fata asa problema, caci asta intrebare e cam banala, cind iubesti pe cineva si crezi ca e soarta, nu-ti mai apar asa intrebari ca dipul asta... Dragostea e un cuvint scump, mai scum ca orice diamant si ia nu cere principiile aste scrise in intrebrea, ea nu dicteza nimic, totul va merge in relatii cum trebuie daca nu vei gindi ce este cel mai important. Dar pot sa-ti zic una : important e sa IUBESTI si sa fii IUBITA. Succes!
Pai Ma intereseaza foarte mult daca are simtul umorului dezvoltat, si daca poate sa fie si amic pentru mine, nu doar prieten.Adica sa am incredere in el.Si sa fie zapacit . Dar sa si stie cum sa se poarte cu o fata.Banii lui chiar nu ma intereseaza.
Credeti ce vreti dar sa fiti siguri ca pentru o fata nu conteaza daca el are sau nu are bani, daca arata sau nu bine, daca este destept din moment ce se indragosteste. Ca atunci iubesti persoana, felul său de afi, cu bune si cu rele nu banii, inteligenta, fizicul. Il iubesti pentru ce este! Asta dacă nu cumva vrei sa stai cu el că e cel mai frumos tip din scoala, ca are slugi, vine cu o masină " tare " la scoala...
Pentru mine nu's reguli sa la zic asa. Daca mie imi place si ma atrage nu mai conteaza altceva. Mai important este felul in care se poarta cu tine, respectul, intelegerea.
Ando1dul întreabă:
misauratcuviata întreabă: