| vreauTotulSauNimic a întrebat:

Fetelor, ce haine va cumparati/v-ati cumparat pentru noul an scolar?

Răspuns Câştigător
| emillie a răspuns:

Heii.Pai eu o sa-mi cumpar neaparat o haina subtire,nu de alta dar cand mai bate vantul/ploua sau asa nu e asa de ok sa porti numai un tricou,maieu si pentru ca nu prea-mi plac chestiile sport (gen hanorace)eu asta o sa aleg,sau un sacou ceva. ah da,multe perechi de blugi, pentru ca urmeaza partea grea, deja mi-am luat o pereche si alta de pantaloni crem pe care ii iubesc.trebuie neaparat si niste papuci, tenisi merg dar si ceva mai sa se poata purta la toate,gen balerini si si niste cizme de toamna merg super tare in combinatie cu fuste sau cu pantaloni scurti acum cand e cald. trebuie si genti,destul de multe,adica iti mai poti cumpara pe parcurs dar eu personal imi fac aprovizionarea acum la inceput. daca ai uniforma sa iti iei multe esarfe,brose, chestii din astea dragute,sau jersee si nu numai,mai sunt chestii dragute de luat pe deasupra (eu de exemplu am vazut ceva gen vesta cu dantela la NY). E adevarat ca acum cheltuielile sunt mai mari,adica eu am nevoie de foarte multe lucruri, din ce ti-am enumerat sunt putine, dar daca nu ai un buget foarte mare alege ceva de efect si iti mai si poti lua pe parcurs. Ceva gen mai putine si mai dese. Succes:*.si la cumparaturi si in noul an scolar.

4 răspunsuri:
| alexandraplay a răspuns:

Buna!laughing pai eu mi-am cumparat un hanorac subtire maro blugi skinny albastru deschs putin taiati si niste tenesi roz.o era sa uit eu trec a 6a funda?love struck :*

| TeQui a răspuns:

Cel mai important pe primul loc : blugii laughing, apoi urmeaza tricoul.si dupa niste adidasi sau tenisi la moda (depinde in care te simti mai comoda eu in adidasi ) happy si bluza trebuie sa fie ceva alb pentru ca la scoala se poarta mai mult alb (la noi. asta nu prea conteaza, dar o bluza alba super [nu simpla] ar fi ideal ) in sensul simpla ma refer sa nu fie doar alba sa aiba si un desen pe ea happy si blugii. depinde daca te prinde mai bine o culoare inchisa sau deschisa happy asta e cam tot funda?batting eyelashes

| CastraveteMurat a răspuns:

Deocamdată mi-am cumpărat câteva tricouri de diferite culori și cu diferite modele happy, un hanorac subțire negru și unul putin mai gros verde smug, doua eșarfe drăguțe pe care sa le port la "uniforma" love struck, balerini negri happy, adidasi smug și nelipsita geanta laughing
Urmează sa îmi cumpăr o pereche de tenesi love struck, blugi love struck și o salopetă cevahee hee
Restul hainelor le voi cumpăra pe parcurs happy

Byee happy succes în noul an școlarbatting eyelashes :*

| Denudeny a răspuns:

Paaai...pentru prima zii de scoalaa, imi iau niste bascheti convers cu tinte, niste blugi stransi, si putin rupti, un tricou larg, si o bratara maree... Te puup :*