| simplu0 a întrebat:

Fetelor, ce părere aveţi de băieţii care vor să înveţe despre femei pe forum? Aţi umbla cu un astfel de băiat?

22 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Depinde ce sa invete. Detalii picante din viata intima a oricarei femei sau ce? Astea le stiu majoritatea barbatilor... Sau aproape big grin
Personal stiu un lucru.
FIecare femeie e perversa, dar nu multe o arata.Cand ii demonstrezi unei femei ca esti barbat,ca nu vezi in ea doar gaura din 'covrig' atunci aceea femeie se va dezlantui, iti va arata oricare fantezie a ei, cat de perversa ar fi, nu va avea nici o reteinere pentru ca va sti ca tu in continuuare ca barbat vei vedea in ea o doamna, si nu o cur*a cum cred marea majoritate a barbatilor. De asta unele femei se ascund.Pentru ca le e frica sa nu fie catalogate de unele brute drept 'femei usoare'.De ce o femeie e considera femeie usoara daca face sex oral/anal cu persoana iubita? Atata timp cat o face din dragoste, si nu pentru bani, sau alte lucruri cu valoare materiala.Nu voi intelege niciodata de ce barbati dau cu pietre in femeile care fac lucrurile astea din dragoste.Bine,sunt si femei care o fac pentru bani,dar de ce pentru cateva femei sa le condamnam pe toate? Cum si sunt si barbati... Daca un barbat e fraier si jignest eu femeie,o bate, o abuzeaza sexual, si in mai multe feluri... Asta inseamna ca toti barbati sunt la fel? Nu, in nici un caz, suntem diferiti.

| simplu0 explică (pentru Liviu):

Aici ai dreptate.

| Wøodenpints a răspuns:

Ăia care pretind că sțiu multe despre femei pentru că au citit mult despre asta, de fapt sunt ăia care nu știu mai nimic și care întotdeauna se fac de râs când se apucă să deschidă subiectul.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Wøodenpints):

Ai dreptate! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce nu? laughing rolling on the floor
Fetele nu invata despre baieti?

| simplu0 explică (pentru anonim_4396):

rolling on the floor nu prea cred fetele stiu ce vor baietiilaughinglaughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru simplu0):

Eeeeeeee asta este alta mancare de peste! laughing rolling on the floor

rolling on the floor) da nu e adevarat?

(sex) laughing rolling on the floor
Crezi ca la fete nu le place?

Stiam asta pentru ca si eu sunt fatalaughing)) Da nicio fata nu e ca cealalta nu gandesc toate al fel big grin laughing

Da cam asa ceva...

Da.

Iti place de Madalina Ghenea? vad ca ai o poza la profil cu ea!?

Cine e aia?laughinglaughing Poza am pus-o asa la mistolaughing

Este sotia lui Gerard Butler.

Aha blushing

winking

batting eyelashes tongue

Zau? Si ce vor baietii? Nu de alta, dar eu sunt baiat si nu stiu.
Inca ceva, de unde stiu fetele ca respectivii baieti au invatat lucruri despre femei de pe forum-uri?

| TashaUhm a răspuns:

Dar tu ai umbla cu o fata care vrea sa invete despre baieti pe forum`?

| Marrythenight a răspuns:

Pai daca ei sunt curiosi sa afle chestii despre noi, nu am nicio parere laughing

| deeah2elen a răspuns:

Depinde acum, ar fi dragut ca un baiat sa stie deja cum se comporta o femeie, astfel incat sa o inteleaga.

Întrebări similare