Eh, nu ai de ce sa te simti complexat. E adevarat, fiecare avem complexele noastre (mi ales fetele, fiecarei fete nu i place ceva la ea, etc). Dar nu ar trebui sa te simti prost. Mie personal imi place sa fie un baiat mai inalt ca mine. Cum as arata eu, la 1. 75 cu un baiat de 1. 50?) ca Moni si Iri...nu arata bine. Baietii sunt frumosi inalti.
Si nu mai pune la suflet ce zic colegii, sau prietenii, pentru ca nu merita e important cum te simti tu... Daca te simti bine in pielea ta, este tot ce conteaza, si nu trebuie sa bagi in seama comentariile rautacioase!
succes!
Frate, sa-ti zic ca se poate mai rau... am 1. 95- sau 1. 96 la 17 ani, si eu sunt complexat, dar faza e ca de me nu indraznesc sa rada prea multi , dar de multe ori fac si eu glume pe seama mea, sa nu arat ca sunt asa complexat, de ex: eu schimb becu din fund, sau prostii din astea , din cate am observat, e un avantaj sa fii inalt, da stii cum se zice, ce-i prea mult strica, 1, 90 e super mah, nu fii bleg, sa-ti para bine, eu am motive sa-mi para rau, si oricum imi pare dar u du-te la sala, "aranjeaza-te", pune ceva muschi, si o sa vezi ce bine o sa-ti stea
Inalt si un pic facut, e fain
mic si facut nu prea )
din curiozitate, cati ani ai?
Da, stiu ce simti, dar ai 19 ani, 1, 90, ti-am zis , un pic de sala si esti foarte bine, eu oricum cred ca mai cresc din pacate..., cred ca stai intr-un oras mic, ca doar acol sunt putini inalti, si ceilalti vad inaltimea ca un lucru neobisnuit si rad de gelozie cei de 1 m 70, care ar da totul pentru 10 cm
Am 19 ani
dar stai linistit ca nu fac toti de mine asa cati sunt cativa
si poate mai aud pe strada vorbe. hmm si ma cam deranjeaza.