Nu-mi place mi se par d raguti cei care iti zambesc si incearca sa intre in vorba cu tine, dar nu sa te strige sau cu replici de pe google
si intamplari...mergeam cu o prietena in parc si radeam ma uit eu spre 2 baieti, intamplator si zambesc datorita glumelor care le faceam cu prietena, nu ca tineam neaparat sa le zambesc lor si striga unul : domnisoara, ai zambit sau a rasarit soarele?
mergeam o data pe strada si vine un baiat mai sa ma ia in brate
si merg iar tot as cu o prietena si vine unul spre mine si dau sa-l ocolesc, la care el : te speri de mine :O?
Hey, baieti, ce parere aveti despre fetele care injura cot la cot cu baietii? Ce parere aveti despre fetele care barfesc baietii si spun : "Wai, ce l-as f... pe asta..."?
Eram cu sor-mea si au trecut 2 tipi pe langa noi, iar unul dintre ei spune :"Fetelor, baiatu' asta vrea sa se bage in seama cu voi, da' n-are tupeu. Pot sa ma bag eu?".
Nu-mi plac deloc baietii care fluiera dupa fete sau folosesc replici de agatat.:)))Mi se par de-a dreptul penibili.
Am pus si eu o intrebare asemanatoare, poate vrei sa te uiti la raspunsuri: http://www.tpu.ro/......u-replici/
Wow ce mai raspunsuri deci chiar am ras)Si Androgin, ma bucur ca ai pus intrebarea aia, nu ma iau de tine, pentru ca nu sunt genul ala de fata, deci automat nu ma simt asa...
P. S : Nu toate fetele sunt asa
Exista fete carora le place sa fie abortate in felul asta.si fete carora nu le place.Eu fac parte din categoria a 2'a. da' mi se intampla zilnic chestia asta.si deja incepe sa devina jenant.penibil.cel putin pentru mine.Consider ca baietii astia sunt genul care nu se potolesc niciodata si cu sau fara prietena ei se uita dupa tot ce poarta fusta si are picioare. Da, orice baiat are ochii si cand vede una "buna". normal nu poate sa ramana indiferent, dar exista o diferenta. Unii cam prea exagereaza.eu sunt satula de tipu' asta de baieti.La un momendat nu mai devine asa placut sa fluiere toti, si sa se tina dupa tine.Parerea mea .Bafta!>
Majoritatea baietilor fac asa. Mi se intampla mereu, dar odata eram pe hol la liceu si nu reuseam sa scap de un tip, in spatele lui a aparut profa de engleza nu a vazut'o. Ei bine la ora aia am vorbit numai despre asta si despre acest tip de baieti. In schimb profesoara nu vorbea despre baieti ci despre barbatii casatoriti. Intr-un final am ajuns la concluzia ca exista 3 tipuri de barbati :
1 barbatul care nu lasa nimic sa ii scape
2 barbatul care iubeste nebuneste toata viata o singura femeie (care sufera de o anumita tulburare hormonala )
3 barbatul care e indragostit un timp dar care nu inseala din respect pentru familie si pentru ca asa a fost invatat
Buna. Eu am avut 2 intampalri de genul asta. Una super, adica chair amuzanta si alta aiurea rau de tot.Aia aiurea:mergeam pe strada si erau niste baieti mai mari ce imparteau fluturase, Eu purtam fusta medie oleaca mai sus de genunchi dar nu multi o bluza de vara, nu decoltata, da nici in gat.Nu eram vulgara.Si un baiat se apropie de mine si god, vroia sa imi bage un pliant de ala sub bluza.Atunci am dat sa ma indepartez, i-am zis "du`te la alta si fa asta") si am intrat in primul magazin ce l`am vazut, pana mi-am revenit.Mentionez,nu sunt o fire vulfara sau pitzi.Si cea amuzanta:Eram in Anglia, intr-un schimb de experiente si eu cu o prietena de-a mea ne plimbam prin curtea liceului respectiv.Acolo toti erau imbracati in uniforme stricte, aveau si sosete cu inscriptia liceului. Si noi 2, colorate, de vara.Toti baietii se uitau la noi si unu (dragutzzz)trece pe langa noi si a zis ceva salut, frumoaselor da nu imi aduc bine aminte. Oricum nu era un golan asa cum sunt in Romania.Pa`pa:*
Asdffd întreabă: