Daca ii cret mai lung daca nu-i cret mai scurt depinde...
pentru ca la aia care il au cret le sta bien cu el lung si aia care il au drept le sta bine cu el scurt
Prefer baietii cu parul scurt pentru ca nici eu nu il am foarte lung. Doar pana la umeri si ar fi aiurea sa am un iubit cu parul mai lung decat mine.
HY ii prefer pe cei cu parul scurt asa trebuie sa fie un baiat dar un pic mai lung pentru frizurile emo :X nup?
Mah parul nu conteaza acum sa fim seriosi ai parul lung si arati urat
degeaba ai parul lung(bine asta e moda) dar poti sa ai parul scurt si sa fi frumos parul nu conteaza prea mult
ci fata, caracterul...:X
parerea mea
Nu conteaza neaparat asta, dar daca ar fi sa aleg ceva, ar fi un baiat cu parul scurt. Mi se pare mult mai masculin si nu mi'ar placea sa ne pieptanam amandoi in acelasi timp.... Glumesc, chiar nu conteaza dar eu prefer un baiat cu par scurt.
Take care!
Mey, eu nu prea am pretentii la asta, dar trebuie sa recunosc ca am o slabiciune la baietii cu frizuri gen Justin Bieber
Buna! Scurt deoarece asta ii caracterizeaza pe baieti. Fetele au parul lung ca fiind un semn al frumusetii si ingrijiri daca arata sanatos si mai se zice ca parul este bogatia fetei . Baieti cu parul lung dau dovada de neingrijire (Parere personala) Bye.
Bineinteles ca pe cei cu par lung. Nu stiu de ce, dar au ceva deosebit chiar daca nu arata foarte bine.
Si cine a zis ca fetele trebuie sa poarte par lung si baietii scurt?
Neaparat par lung si niste ochi verzi sau albastrii daca nu, sun buni si cei caprui, dar alesul meu trebuie sa aiba par lung gen emo
Prefer barbatul cu parul lung, pentru ca mi se par mult mai sensibili si atragatori (cu conditia sa fie ingrijit)in fond, daca o fata isi permite sa aiba par scurt un barbat de ce sa nu aiba plete:* LUNG CAT MAI LUNG.
AnaBejenaru întreabă:
Bisbiavatar12 întreabă:
anonim_4396 întreabă: