Pai...depinde de fata. mie personal nu ma intereseaza prea mult aspectul fizic. sa fie undeva intre. daca esti prieten deja cu acea fata nu cred ca o mai intereseaza aspectul. in general,fetelor isi doresc ca baiatul sa fie amuzant,cu maniere(sa nu fie scarbos),sa nu faca glume porcoase, sa le inteleaga, sa stie ce este romantismul. important este ca pe tine sa nu te captiveze prea tare faptul ca este,, frumoasa'''. este adevarat ca mai intai este atractia si apoi iubirea, dar sa nu fii atras de ea doar din cauza asta.bafta!
Buna! Fata,ochii,freza, culoarea parului, muschii, sa fie amuzant, sa fie romantic
Deci in principal fizicul....banuiesc ca daca n-ar fi amuzant sau sau romantic ai zice dal dracul macar arata bine nu mi-e rusine sa ies cu el pe strada nu?
Sa fie ti-am zis, nu vreau un Fat-frumos doar sa arate cat de cat bine.Conteaza sa fie si amuzant si romantic si intelgator.
Mda fetele din ziua de azi numa super eroi viseaza daca stii cum sa te comporti cu ele si sa le areti ca iti pasa nu conteaza ca ai 10 kile cu ghiozdan!
andr3i29618 întreabă:
anonim_4396 întreabă: