| daianabianca99 a întrebat:

Fetelor, ce va place cel mai mult la un >baiat?:
Cel mai bun raspuns funda

Răspuns Câştigător
| Ana90088 a răspuns:

Ce poate fi mai frumos la un baiat decat un aspect atragator sau ma rog sa aiba acel ceva care te atrage, dar de cele mai multe ori baiatul cu trasaturi "ingereresti" nu prea e dragut si are un comportament nu prea demn de invidiat ...si de cele mai multe ori baietii care nu arata prea grozav sunt cei care au un suflet mare si stiu sa se comporte, nu sunt nesimtiti, respecta o fata. Deci pe scurt mie una imi plac acei baieti care stiu sa trateze o fata corespunzator, gentlemani, romantici, amuzanti si intelegatori

8 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Caracterul

| positivity a răspuns:

Toată lumea minte la întrebările de genul acesta. Pentru toți, fizicul este important, cel puțin, la început. Dacă arată bine, îți place. Vrei să-l cunoști mai mult, să afli ce-l duce capul, să afli ce gândește el de fapt.
Toate fetele își imaginează că ele sunt prințesele și că merită tot ce e mai bun: un tip galant, frumos, iubitor, sufletist, romantic, amuzant, sincer, politicos, și alte adjective fără rost. Însă uităm faptul că nimeni nu este perfect, nimeni nu poate fi atât de perfect.

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Parul din nas.

| ElenaSA a răspuns:

Sincer, rabdator, amuzant si capabil sa ajute la nevoie.

| Lynna a răspuns:

Sa fie sincer, dragut, manierat, si neaparat foarte amuzant si sa ma iubeasca asa cum sunt.

| DoriKat a răspuns:

Mie imi plac la un baiat urmatoarele lucruri:
-frumusetea
-gingasia
-sensibilitatea
-muschii
-sa-mi faca multe cadouri
-sa-mi ofere multa atentie
sa fie langa mine cand am nevoie
Cam atat.(sunt cam narcisista?smugsmug)

| inocentiuaugustin a răspuns:

Sa-l plac si ma iubeasca asa cum sunt.

| Bxb_Gabytza_1991 a răspuns:

Evident ca toate fetelor le place ca un baiat sa fie galant, sa aiba mereu cuvintele la el, sa fie romantic si atent si gentleman, sa faca cadouri, sa fie politicos, sa stie cum sa alinte o fata... Si daca mai arata si bine si are macar jumate din aceste calitatzi e aproape perfect (pentru ca pers "perfecta" nu exista) Dar... in ziua de azi, o spun din propria experientza, baietii au din ce in ce mai putine astfel de calitatzi! happy

Întrebări similare