| AndreisiMaicum a întrebat:

Fetelor ce va place la un baiat?
Daca e puteti sa imi faceti un top 10 sau 15 lucruri pe care trebuie sa le aiba un baiat?

Răspuns Câştigător
| AnaMariaGr a răspuns:

Pai :
1.sa fie amuzant(dar sanu intreaca masura)
2.sa fie dragostos cu acea fata, dar in acelasi timp si misetorios pentru. ca risti sa o sperii pe respectiva fata cu prea mutla dragoste
3.sa iesiti pe afara si sa o tii de mana chiar daca esti cu prietenii tai
4.sa nu o faci sa astepte niciodata(aici intra chestia cu mesajele si telefonul, adica daca iti da mesaj incearca sa ii raspunzi nu o lasa sa astepte 2/3 ore)
5.din cand in cand fa-i o declaratie ceva puppy dog eyes
6. fetelor le place cand iubitii lor vorbesc despre viitor (ar fi genial daca un baiat are bate apropo despre familie, si daaaa stiu ca e plictisitor pentru voi baietii dar nu aveti habar cat de bine ne simtim cand vorbiti despre asta!)
7.sa ii fie alaturi fetei la bine si la rau
8. sa aiba incredere in ea. prea multa gelozie strica
9.sa o asculte atunci cand are ceva de spus... cum am spus si la 8 sa ii fie alaturi.
Si cam atat... Astea sunt din punctul meu de vedere... big grinlaughing

7 răspunsuri:
| AndreisiMaicum explică:

Wow am vreo 3-4 lucruri de spus:
1.Mersi la totate am sa va dau un vot dar nu stiu la cine sa dau funda...
2.Intrebarea asta am pus-o astazi sideja o gramada de raspunsuri.
3.O sa incerc cam de la fiecare raspuns am cate ceva.
4.Ce nu am este : OCHI NEGRI, NUS MISTERIOS ZIC TOTU PE FATA CEEEA CE E UN DEZAVANTAJ, NU VORBESC DESPRE VIITOR SI ACUMA DEPINDE SI CE FATA ESTE CA SA POT S0 INTELEG. DEPINDE DE CARACTERUL FETEI.

| zurick a răspuns:

Imi place sa aiba umor, sa ma inteleaga, sa fie mereu alaturi de mine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Îmi place ca omul de lângă mine să fie om de caracter, prea puţin mă interesează aspectul fizic.
Te pup!

| BlackEyedGirl a răspuns:

Dupa parerea mea, un baiat ar teebui sa stie sa se comporte cu o fata, sa fie amuzant, sa fie iubitor, sa nu fie posesiv (sa lase fata sa vorbeasca si cu alti prieteni, nu sa faca crize de gelozie). Cam atat vreau eu de la un baiat. Si in ce priveste aspectul fizic imi plac baietii cu ochi caprui inchis sau chiar negri

Răspuns utilizator avertizat
| Deeeni a răspuns:

Deci iti fac o descrierea din punctul meu de vedere cum ar trebui sa fie un baiat:
-Hotarat/sigur pe el
-Amuzant
-Realist
-Cald(sa aiba acel ceva) laughing
-Sa fie de incredere oricum sentimentul asta ar trebui sa fie reciproc
-Bun
-Copilaros (uneori)
Cam atat imi vine in minte oricum trebuie si sa arate bine sa fim serios in ziua de azi cine nu se uuita si la aspectul fizic, poate ca unii zic ca pentru ei nu conteaza dar va spun eu acei cativa mintlaughing.
Funda?puppy dog eyes

| florinadrian1994 a răspuns:

Iti spun eu ca baiat ce le place fetelor la baieti. Fetele vor un baiat puternic din mai multe puncte de vedere.Baiatul trebuie sa fie unul inteligent, cu vorbele la el, sa fie comic.Baiatul trebuie sa imprime mister fetei, sa se faca interesant.De asemenea daca arata bine fizic ( este un atu).