E ok si nu e ok.Baietii mai mari cauta fete mai mici din motive care le stim(nu toti)pentru ca cele mici sunt naive si le pot influenta mai usor.
Eu nu sunt fata dar iti pot spune ca pana la varsa 18-19 ani nu prea este in regula sa fii intr-o relatie cu un baiat mai mare cu 4 ani ca tine.
Depinde de el
Daca e un baiat cuminte, bun, de treaba care nu vrea ceva anume de la tine, e super ok . Chiar ai de invatat de la el, iti spun din propie experienta.
Trebuie sa vezi ce gen de baiat e el
Nu, pentru ca fetele sunt mai mature decat baietii cu 2-3 ani si o relatie intre o fata mai mica si un baiat mai mare e perfect
Eu cred ca da.Cat timp iubirea este reciproca.''In dragoste nu exista varsta''
Atatataia timp cat tu nu ai 10 ani si el/ea e un pedofil (a) de 56 de ani atunci e ok. Bafta!
) eu am 15 ani iar el 18. nu e asa grav, dar m-a amuzat raspunsul tau )
merci.
Dragă Oana,
Depinde ce înseamnă la tine adolescență. Eu zic că nu are nimic că ai prieten cu 3 ani mai mare. Te va ajuta să cunoști viața cu alți ochi. E ok
Trebuie să fii conștientă că, fiind mai mare, posibil să îți ceara lucruri care sunt mult prea avansate pentru tine. O relație serioasă cu un asemenea băiat implică multe.
În același timp, el poate să își găsească, mai încolo, o prietenă de vârsta lui și tu vei suferi.
Dar nu e rău să ai un prieten așa.
Mult, mult succes!:*
Cu drag,
niponX
Atata timp cat e iubire adevarata intre voi...nimic nu mai conteaza.Mai ales varsta
SmokeyEye întreabă: