| Irmmma a întrebat:

Fetelor, cu ce sa ma imbrac in prima zi de scoala? Nu vreau in unforma pentru ca e chiar ridicola si demodata. Fundita cele imi bune sugestii! Si niste linkuri ceva.:X

5 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Doamne, iarta-ma! Mai sunt 6 sapatamani pana incepe scoala! Bucura-te de vacanta, ca o sa te horarasti atunci cu ce sa te imbraci.Pana atunci poate ca iti cumperi haine noi!

| narcisa a răspuns:

Pai iti poti lua o pereche de blugi negri, o camasa alba cu maneca scurta daca e cald si pe deasupra o vesta (se poarta anul asta) eu asa ma voi imbraca
fundita?

| cornel a răspuns:

Mai e pana atuncistraight face

| UnCorazonLocoooo a răspuns:

Pai ca sa fie ceva cat de cat in ton cu scoala dar sa fie si destul de interesant, poti sa te imbraci cum ma imbrac eu in prima zi de scoala in fiecare an.
deci, iti iei o pereche de jeans negru, fara stasuri sau alte decoratiuni, cu o camasa alba ( eu am mai multe de la Hugo Boss) dar nue obligatoriu sa fie de firma, doar sa nu fei una obisnuita sa fie o camasa frumoasa (nu e chiar obligatoriu alb, poti sa iei un oranj violet sau lila ) si daca vrei poti sa-ti iei si o veste neagra peste camasa, ca sa arate putin mai rebel iti lasi vesta descheiata.:d
ai sa vezi ca arata foarte bine, profesorilor le va place cu suguranta, si vei arata chiar cool :d

| adriangabor92 a răspuns:

In rochita