| efect a întrebat:

Fetelor cum preferati sa fie un baiat?
Cu tupeu sau timid?
Sa aibe 10 pe linie la scoala, sa fie mediu la scoala sau sa fie prost?
Cu patratele sau fara?

Mai adaugati si voi cum credeti ca ar artata baiatul potrivit pentru voi

Chiar am nevoie sa vad ce isi doresc cu adevarat fetele.

Răspuns Câştigător
| Yarinn a răspuns:

Pai...
1. mie mi-ar trebui unul cu tupeu, care sa faca primul pas, pentru ca eu sunt timida big grin
2. nu cred ca mi-ar placea sa aiba 10 pe linie la scoala, dar nici prost nu mi-ar conveni, asa ca mediu e ok happy
3. nu e ceva obligatoriu, dar mi-ar placea cu patratele big grin; in orice caz, sa nu fie nici slabanog, nici gras

Baiatul potrivit pentru mine...
fizic: cu par mediu (nu conteaza daca e drept sau cret, important e sa nu si-l indrepte cu placa), preferabil blond sau castaniu, ochi albastri sau verzi (nu inseamna ca pe altii nu-i accept big grin ) si inalt.
moral: amuzant, inteligent, respectuos, romantic, visator, etc.
Repet, astfel de baieti imi plac mie, nu tuturor fetelor; fiecare cu gusturile ei big grin

5 răspunsuri:
| simona2010 a răspuns:

Eu de exemplu as dori un baiat care sa arate cat de cat bine si sa fie de treaba sa nu fie golan. Adica sa vb urat sau sa umble cu mai multe deodatatongue

| gabytza_7109 a răspuns:

Sincera sa fiu imi place baiatul care imi dovedeste ca ma iubeste care ma simt bine cu el si cu care ai ce sa vorbesti. putin tupeu trebuie sa aiba ca doar nu il apar eu pe strada... nici prost dar nici sa il intreaca pe Eminescu, sa arata cat de cat bine.

| BlueRose1 a răspuns:

1. mie imi place unul unn pic mai timid ca sa fie mai sincer la fel de destept ca mine adica cu 10 pe linie sa arate cat cat ok sa fie de gasca sa nu injure si sa nu fie golan! sper ca te-am ajutattongue

| melissa02 a răspuns:

Poi baiatul perfect pentru mine ar fi:sa fie tupeist dar nu exagerat, sa stie cand sa faca primul pas.
Nu e neaparat sa fie exagerat de destept, mediu e ok
Sa aiba un stil al lui
Nu conteaza culoarea parului sau a ochilor
Sa arate fizic bine, adica sa nu fie nici prea slab dar nici gras
Sa aiba un caracter placut, sa stie cand sa glumeasca dar si cand sa fie serios
Sa stie sa ma faca sa rad cand sunt suparata...
Cam asta ar fi. Sper ca te-am ajutat

| Razvan a răspuns:

Sa fie la fel sau mai inteligent ca mine.Pff,modestia astalaughing
Timid si nu prea.Sa aiba destul tupeu cat sa nu fie luat de fraier
Nu-mi plac muschii.Bleah