anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fetelor, cum reusiti sa nu fiti geloase sau invidioase pe alte fete, sau nu reusiti nici voi :d

2 răspunsuri:
| alinaiuliana89 a răspuns:

Salut, gelozia apare cand o persoana este mult mai in centrul atentiei decat tine ca sa ma exprim asa, toate persoanele cer atentie, acum fiecare se manifesta dupa cum doreste, unele se imbraca provocator, altele nu, ideea in sine este ca atunci cand esti geloasa pe o alta fata, inseamna ca vezi ceva la ea ce tu nu ai, si uiti de fapt ca toti suntem unici si fiecare are ceva al lui care nu il poate avea celalalt, alta chestie interesanta este cand esti geloasa pe o persoana inseamna ca vezi ceva la persoana aceea ce ti-ai dorii si tu sa ai, si incepi sa copiezi de la ea, si uiti ca nu trebuie sa faci absolut nimic, decat sa o admiri si atat, eu nu sunt geloasa pe nimeni si nici nu cred ca am fost, posibil cand eram mai mica, pana am inteles ideea ca exista un lant de genul
invidie, gelozie- atentie= respect, oamenii cred ca li se acorda respect cand sunt in atentia cuiva, si e ciudata chestia dar daca stai si te gandesti putin cam asa e, in orice caz daca toti am fi la fel care ar mai fi farmecul? toti trasi la indigo? big grin

| Snowfall a răspuns:

Gelozia/invidia face parte din natura umana, nu cred ca a existat o persoana care sa nu fi fost niciodata invidioasa pe altcineva dintr-un anumit motiv. Asta nu este insa INTOTDEAUNA ceva rau, daca esti invidoasa pe cineva, asta ar trebui sa te motiveze sa devii mai buna decat persoana respectiva.