Pentru mine nu contează nici înfăţişarea, nici banii. Sunt lucruri mai importante decât statul în puf şi lăudatul cu *ce iubit bun am*. Frumuseţea e trecătoare, iar banii se pot face împreună dacă îţi doreşti o relaţie pe bune, urmată de o căsătorie. Aşa, bani pentru ce? Cadouri scumpe? Sincer, prefer un *te iubesc* sincer decât vreun cadou sofisticat.
Deci B.
Şi încă ceva, mi se pare aiurea întrebarea *cum v-ar plăcea să fie iubitul vostru*. Nu găseşti întotdeauna ceea ce cauţi. E aproape imposibil să găseşti într-o persoană toate calităţile pe care ţi le-ai dori să le aibă persoana iubită. E aiurea să-ţi faci o viziune asupra genului de persoană pe care ţi-ai dori-o aproape, iar apoi când începi să te îndrăgosteşti de o altă persoană şi îţi dai seama că nu se încadrează în *portretul ideal* să fi dezamăgit/ă.
Nu intotdeauna gasesti ce iti doresti.dar...ce am scris acolo sunt opuse.nu poti sa te gandesti ca nu vrei unul care sa arate bine si sa fie rece...si exact el sa fie cel care iti e sortitul
Mi'ar placea ca iubitul meu sa aiba sufletul frumos.sa fie amuzant, banii nu conteaza.sa ma respecte, sa nu ma minta si sa imi arate ca ma iubeste prin gesturi simple.nu vreau lucruri sofisticate si plimbari cu masina de la un baiat care nu stie sa iubeasca.astea nu ma incalzesc.
Foarte frumos nici eu nu sunt de acord cu faza :"banii nu inseamna fericire ci toate lucrurile care te fac fericit"
Normal.banii te fac fericit pe moment.in schimb iubirea o ai toata viata si sunt multe fete care gresesc punand foarte mult accent pe baietii cu masini sau cadouri scumpe...e o prostie.parerea mea
Perfect adevarat doar ca...din nefericire multe nu gandesc ca tine
Stiu..si acum nu neg ca mi'ar placea sa am un iubit aratos dar as miza mai mult pe faptul ca nu as schimba un suflet bun care ma iubeste pe cineva frumos care doar ma vrajeste
Eu asi alege B :/, chiar daca nu e asa de aratos, insa daca intotdeauna mi-ar arata ca tine la mine ar fi perfect.
anonim_4396 întreabă: