Păi eu obișnuiam să-i spun fostului prieten "pisoi'" asta pentru că el imi zicea mai mereu "mâță" gen:X!
P. S. nu sunt fata (dar sunt bisexual, deci imi permit sa raspund acestei intrebari)
P. P. S. "bischi" dupa cum spuneam e foarte groaznic, de ce sa nu ii spui iubitului "pishta"? sau "ghiuri"? poti sa ii spui iubitului "putiu" iar iubiei "juji"
Bebe, mami, pisica, bebitsa, ursulets, sufletel, dragutsa, guritsa[mai rar] sclifosila, pwiuts, etc...
Mie doar doua variante mi se pare pertinente.
1. Folosesti numele prescurtat ( in cazul in care suna bine si nu inventezi unul odios gen Tudy de la Tudor ).
2. Ii spui Iubire. Practic partenerul inseamna iubire pentru tine in acel moment deci mie asa mi se pare cel mai dragut.
Doar doua variante de alint le agreem si eu si iubitul meu si cred ca oricare alta persoana normala.
1. Numele prescurtat, dar sa nu sune ceva aiurea care sa il deranjeze
2. Iubitu/iubita celelalte gen pui, bebe sunt foarte aiurea.parca ai vorbi cu o persoana cu 10 ani mai mica decat tine
:cel mai tare dodoxvp: ak ras bine iera sa iau un 4 ca il la scoala la inf) eu ii spun kaka de la katalin