| BoGdY13 a întrebat:

Fetelor cum var placea sa se imbrace un baiatlaughing in elegant, sport, cum? de ex sunt un baiat 1m si 62 cm ochi caprui par scurt blond sunt dragut etc? dau fundita
+vot la toate

Răspuns Câştigător
| BeYourOwnMaster a răspuns:

Pai poate sa se imbrace ori sport ori elegant.nu conteaza. faza e sa stie cum sa asorteze hainele,sa aiba unele chestii, accesorii dragute, la moda etc.Conteaza si "freza"{parul}cum e facuta.Adik daca esti blond foloseste gel sau ce pnm folositi voi si fa-ti parul cumva.Hmm.mie imi palk baietii care poarta tot felul de esarfe din alea faine.:d:d.byee.

8 răspunsuri:
| coxx a răspuns:

Pai cat mai modern. uita-te la niste filme sau videoclipuri cu hip-hap-ari
sau poti sa iei ex lui justin bieber. e ft cool si orcarei fata i-ar placea sa aiba un iubit care seamana cu el :*
sper ca te-am ajutat sa te decizi
funda? :*

| brunetteee a răspuns:

Combinatie sport-elegant :X

| RrreeallTtiiMee a răspuns:

Buna! Ce mai faci Vladutz? Hai sa-ti spun si parerea mea.sincera sa fiu cred ca o combinatie intre sport si elegant, dar conteaza sa stii sa-ti asortezi hainele.Stai linistit nu e si cazul tau.Te pricepi. Sper sa-mi raspunzi si u la aceeasi intrebare pe care am pus-o ca de aia te-ai luat dupa mine.Aaa...si daca tot te mai uiti prin contul meu de pe tpu.RAspunde la intrebari ca nu ma supar.Bye!

| alexandra_9303 a răspuns:

Fiecare fata e cu parerea ei.

pai ia sa vedem thinking
mie una nu`mi plac baietii imbracati la patru ace. phbbbbt
da nici sa il vad in treningstraight face
nu stiu
blugi hanorac
blugi camasa
blugi tricou
sau nu stiu daca vre sa impresionezi
blugi tricou sau camasa si o vesta de aia neagra pentru baieti.:X

fii tu imbracate asa cum te simnti.winking
nu te chinui sa fii elegant daca tu esti gen sport sau invers.
parerea mea.winking

| TeUrSsCsYtEiUbEsC a răspuns:

Sport

| Proconsul a răspuns:

In ziua de azi "se cauta" baietii gen.hmm...tenisi/bascheti,un tricou cu 2-3 masuri mai mare decat cea pe care o porti,niste blugi normali,putin mai inchisi la culoare, si o camasa in carouri, care sa nu fie inchisa la nasturi happy.

| beautyandfashion a răspuns:

Mie imi plac baietii imbracati si elegant dar si lejer adica tenisi, tricou alb cu imprimeuri negre si blugi mai inchisi

| Farcas_Andreea_1989 a răspuns:

Poi in spedial cu niste jeansi lasati putin mai jos tenisi de culori cat mai deschise si un tricou cu un personaj din desenele animate.aceasta imbracaminte necesita mai multe bratari de culori deferita (dar din cauciuc). daca vrei sa scoti o fata la intalnire intr-un restaurant iti iei o pereche de blugi negri cu o camasa scoasa din pantaloni si tenisi.aceasta imbracaminte necesita o bratara dar de un metal pretios... sper ca team putut ajuta.