| GW1521 a întrebat:

Fetelor. Cum vedeti voi baiatul ideal? Cum ati dori sa arate, aspect, inaltime, suflet. tot.

20 răspunsuri:
| Traficdeacadele a răspuns:

Suflet:bun,ocrotitor,grijuliu,amuzant,destept...etc
Aspect:gen :Justin Biberlaughing(sincertongue)
Inaltime:1, 53(ca mine sau mai inalt)
Un baiat care sa vina cu mine la meciul cu steaua desi e dinamovis.Un baiat care sa fie destul de gelos cat sa ma faca sa maa simp iubita.:X

| GW1521 explică (pentru Traficdeacadele):

Deci pe mine sigur nu ma placi laughing)

aspect 90% robert pattinson inclusiv frizura

inaltime 185

| RoXyRaLu a răspuns:

Pai, baiatul ideal pentru mine ar trebui sa aiba in jur de 1, 65- 1.70, sa aiba cat de cat muschi. Par brunet ciufuli, ochi caprui si mari. As vrea sa fie amuzant, carismatic, dar sa fie serios cand trebuie. Sa ma iubeasca, si sa simt asta, dar sa nu ma piseze din 5 in 5 minute. Sa ma alinte, sa se sacrifice pentru mine, si eu pentru el.
Asta e baiatul perfect... pentru minehappy

| 3udoareu a răspuns:

Pai sa ti-l descriu pe baiatul pe care il plachappy e brunet( frizura clasica), frumos, ochii caprui, muschi[ chiar daca mie nu prea imi place astahee hee( stiu, acum ziceti ca st o ciudata)] patratele, 1, 75 m, bine facut, e destul de destept( e la mate-info), de gasca. day dreaming deja. lesin laughing gandindu-ma la el.love struck love struck=p~

| AndreeaSorina2000 a răspuns:

Exact ca Alexander Rybak

| Traficdeacadele a răspuns (pentru GW1521):

Ba sa stii ca merge si asalaughing chiar daca nu am mentionat da si asa e bunnnnnnnnnn:X

Am vazut ca numai e la moda ca baiat sa ai parul scurt. Adica daca ai parul scurt esti simplu, pe cand ai o frizura mai mare si cat mai dezorganizata iesi in evidenta bine/rau depinde daca pastrezi limita sau nu

Moda la mine cel putin nu e chiar asa de importanta...cu atat mai putin frizura. Oricum nu cred ca o sa gasesc nici eu nici alta fata baiatul ''ideal''. Asta e asa ca sa visam si noi.

| 3udoareu a răspuns (pentru Traficdeacadele):

Eu visez non-stop laughing))))) Stiu, sunt nebuna! smugsmug =p~Pacat ca asta pe care l`am descris nu ma baga in seama chiar daca tata si taica`su se cunosc de o viata ~x(. asta`i viata :-

| Traficdeacadele a răspuns (pentru 3udoareu):

Si eu:XAdevaru e ca, asa avea sanse la ce visez dahappy mi-e rusine sa vb cu ellaughing

Lasa-mi id tau pe privat, sunt curioasa ce parere au fetele cand ma vad prima data. thinking eu zic ca arat destul de bine, dar fiecare cu gusturile lui

Eu nu stiu :-ss daca as avea sanse.concurenta e mare :-s dar eu mizez pe apropierea dintre parintii nostri.big hug poate vb tata cu taicasu si smugsmug dar trebuie sa mai si slabesc vreo 5 kg ~x( [problema de familie] dar dupa sarbatoriwinking

| GW1521 explică (pentru 3udoareu):

Depinde si ce simte si el pentru tine. Dragoste cu forta nu se poate. Daca te iubeste te place si acum cu 5kg+ si 5kg-

Il las aici :uca_ingeras99

| Traficdeacadele a răspuns (pentru 3udoareu):

5 kg nu e o problema! Daca aveai vreo 12-13 atunci era o problema pentru tine si sanatatea ta nu pentru cineva care te iubeste:X

| GW1521 explică:

Eu nu inteleg de ce nu sunt atras de fete. Nu intelegeti gresit rolling on the floor

Foarte putine fete le gasesc pe gustul meu si aa uca99, ti-am dat add

Pentru mine e o problema ~x( nu reusesc deloc sa ma impac cu ideea ca am 58 de kg si 1, 65m si nu arat bine :-

Ai 1,65 este o inaltime destul de buna. Ce varsta ai? Cu totii avem multe complexe la varsta aceasta, multe sunt prostesti.

Vezi si partea buna, bine ca nu ai 85 kghee hee

Are 16 ani:X

Întrebări similare