Suflet:bun,ocrotitor,grijuliu,amuzant,destept...etc
Aspect:gen :Justin Biber(sincer)
Inaltime:1, 53(ca mine sau mai inalt)
Un baiat care sa vina cu mine la meciul cu steaua desi e dinamovis.Un baiat care sa fie destul de gelos cat sa ma faca sa maa simp iubita.:X
Deci pe mine sigur nu ma placi )
aspect 90% robert pattinson inclusiv frizura
inaltime 185
Pai, baiatul ideal pentru mine ar trebui sa aiba in jur de 1, 65- 1.70, sa aiba cat de cat muschi. Par brunet ciufuli, ochi caprui si mari. As vrea sa fie amuzant, carismatic, dar sa fie serios cand trebuie. Sa ma iubeasca, si sa simt asta, dar sa nu ma piseze din 5 in 5 minute. Sa ma alinte, sa se sacrifice pentru mine, si eu pentru el.
Asta e baiatul perfect... pentru mine
Pai sa ti-l descriu pe baiatul pe care il plac e brunet( frizura clasica), frumos, ochii caprui, muschi[ chiar daca mie nu prea imi place asta( stiu, acum ziceti ca st o ciudata)] patratele, 1, 75 m, bine facut, e destul de destept( e la mate-info), de gasca. deja. lesin gandindu-ma la el. =p~
Ba sa stii ca merge si asa chiar daca nu am mentionat da si asa e bunnnnnnnnnn:X
Am vazut ca numai e la moda ca baiat sa ai parul scurt. Adica daca ai parul scurt esti simplu, pe cand ai o frizura mai mare si cat mai dezorganizata iesi in evidenta bine/rau depinde daca pastrezi limita sau nu
Moda la mine cel putin nu e chiar asa de importanta...cu atat mai putin frizura. Oricum nu cred ca o sa gasesc nici eu nici alta fata baiatul ''ideal''. Asta e asa ca sa visam si noi.
Eu visez non-stop ))))) Stiu, sunt nebuna! =p~Pacat ca asta pe care l`am descris nu ma baga in seama chiar daca tata si taica`su se cunosc de o viata ~x(. asta`i viata :-
Si eu:XAdevaru e ca, asa avea sanse la ce visez da mi-e rusine sa vb cu el
Lasa-mi id tau pe privat, sunt curioasa ce parere au fetele cand ma vad prima data. eu zic ca arat destul de bine, dar fiecare cu gusturile lui
Eu nu stiu :-ss daca as avea sanse.concurenta e mare :-s dar eu mizez pe apropierea dintre parintii nostri. poate vb tata cu taicasu si dar trebuie sa mai si slabesc vreo 5 kg ~x( [problema de familie] dar dupa sarbatori
5 kg nu e o problema! Daca aveai vreo 12-13 atunci era o problema pentru tine si sanatatea ta nu pentru cineva care te iubeste:X
Eu nu inteleg de ce nu sunt atras de fete. Nu intelegeti gresit
Foarte putine fete le gasesc pe gustul meu si aa uca99, ti-am dat add
Pentru mine e o problema ~x( nu reusesc deloc sa ma impac cu ideea ca am 58 de kg si 1, 65m si nu arat bine :-
irinuk28 întreabă: