| MiyakoSaki a întrebat:

FETELOR: Cum vreti sa arate prietenul vostru?
Ochii ce culoare?
Parul ce culoare?
Pielea cum sa fie?
Greutatea&Inaltimea
Dar mai ales:va place cum este(Inteligent, urat, frumos, prost, amuzant...)
Sau cine este(Adica va place daca are bani, sau ca este frumos)
Ca sunt curios. Dupa ce vad 10-15 raspunsuri imi dau si eu la sfarsit cu parerea. Ce mi-a placut la voi, si ce nu. Apoi zic si eu cum arat.Desigur dau funda+vot la raspunsul castigator, iar celelalte raspunsuri vot.

Răspuns Câştigător
| DacaTuSpui a răspuns:

Mie una nu imi trebuie baieti din reviste, sa fie frumos atat cat sa imi atraga atentia. mi-ar placea sa aiba tenul mai inchis, parul saten, ochi verzi/albastriday dreaming. Sa aiba cam 1. 80-1. 85 si 70 kgthinking Desigur, nu e obligatoriu sa indeplineasca conditiile astea, poate sa fie un baiat intelegator, dragut, care sa stie cum sa imi vorbeasca si sa ma faca sa il plac pentru asta. Sincer, nu imi prea plac baietii cu bani, pentru ca de obicei li se pare ca pot avea orice fata, dar acum asta depinde si de personalitatea lorhappy. Nu in ultimul rand vreau sa fie si inteligent, sa am ce vorbi cu el, pentru ca degeaba e frumos, daca te sperie cand deschide gurabatting eyelashes.

8 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Pai as vrea sa fie frumos, culoare ochilor nu ma intereseaza, parul, orice numai roscat nuhee hee, culoarea pielii thinking, deschisa, la greutate, sa aiba cam 60-70 kg,, inaltimea : 1. 80, ceva de genu, sa fie inteligeent, amuzant, sa ma inteleaga, care cand imi spune ceva, sa fie adevarat, sa vorbeasca mult.Pt mine cel mai important e sa comunice si sa fie frumos laughingbatting eyelashes

| AnnnaMarrria a răspuns:

Pai:
ochii verzi(ca ai mei)
par scurt(cam ca toti baietii si saten ca al meu)
pielea de culoare nici deschisa nici inchisa...asa si asa(cum estewinking ca a mealaughing)
1, 60 inaltime
greutate(sa nu fie gras)dar nici slab(cam 50-60 kg.habar nu amlaughing)
inteligent, amuzant, frumos;
cu un an mai mare ca mine
banii...nu conteazawinking

| Fllorentina a răspuns:

Ochii : Caprui

PArul : nu stiu thinking da sa isi faca tepi big grin [ orice culoare ii fain ] Numa nu roscat :O

Pielea: sa nu fie ca branza dar nici prea negru thinking

Greutatethinking : nu stiu depinde depinde de inaltime Adica sa nu fie slab si inalt sau gras si scundlaughing sa fie normal si la inaltime si la greutate

- pai totusi trebuie sa aiba ceva cultuta si sa ii mearga bibilikabig grin Sa fie amuzantday dreaming, altceva vine de la sine

Bani nu prea conteaza, bine inteles nu poate fi muritor de foamelaughing dar nici nu imi trebuie palate pentru ca eu am tot ce vreua big grin asa ca nu vad care ar fi motivu.

| Anduciu a răspuns:

Parul, ochii si pielea nu prea conteaza, important e sa-mi placa pe moment.Desi recunosc ca am o slabiciune pentru blonzii cu ochi albastrii day dreaming.
Mi-ar placea sa aiba macar 1, 75 m inaltime(eu am 1, 73), dar in legatura cu greutatea nu stiu ce sa spun...Nu vreau nici sa-l zboare vantu', nici sa fie plin de muschi.Sa fie cat de cat proportionat.
Nu m-as uita la un baiat care nu stie sa lege doua vorbe, as vrea sa am ce discuta cu el.Simtul umorului e important, nu imi place sa-mi petrec timpul cu persoane posace.laughing
Sunt inca prea mica pentru a ma interesa grosimea portofelului.

| RrreeallTtiiMee a răspuns:

Buna!

Pai sa vedem Culoarea Ochilor:caprui

Culoarea parului:Saten inchis

Pieleatongueai as vrea sa fie brunetel, nici negru, dar nici alb ca varul

Pai fie inteligent, frumusel, modest, onest amuzant, cam atat

Pai, daca are bani sau nu sa stii ca as vrea sa fie intre nici cu bani dar nici fara, mi-ar placea mai mult sa arate si sa fie cum am spus(modest, onest...)decat sa aiba bani.

Bye!love struck

| Andra00009 a răspuns:

Ochi : verzi/albastrii =p~
Par: saten, blond love struck
Pieleathinking vara bronzat =p~
Greutatea : 55 kg si un pic mai inalt ca mine love struck
Sa fie amuzant, inteligent, frumos =p~
Banii nu ma intereseaza happy
ceau :*

| otilia_6270 a răspuns:

Pai...sa incepem.
ochii verizi,
parul scurt si saten,
pielea de culoare deschisa.
sa fie inalt:X.si greutatea. discutabila...
Inteligent, amuzant si nu extrem de frumos.
La varsta mea (16), banii nu conteaza.

| andreutza221199 a răspuns:

Pai prietenul meu ar trebui sa arate astfel: ochii albastrii parul staen pielea putin mai deschisa sa aiba 1 80 inaltine si 70 kg imi place sa fie inteligent si la aprecia chiar dacaare vre un defect daca are inima ai nu conteaza daca e sarac iubirea nu vine din banii