| adryan20 a întrebat:

Fetelor cum vreti sa fie baiatul perfectlaughing?

Răspuns Câştigător
| c0okie a răspuns:

Inalt, frezat, frumos, ochi verzi-caprui, brunet, slabut, istet, iubitor, PUTIN gelos, intelegator, FOARTE sincer, rabdator si inca o data, Iubitor big grin

4 răspunsuri:
| Aleeeeeeee a răspuns:

Buna. As vrea sa fie : frumos, sincer, inalt, ochii caprui, brunet, nici slab dar nici gras [ perfect laughing ], iubitor, rabdator. love struck.

| Ellen_7403 a răspuns:

Sincer,sa aiba un simt a umorului foarte dezvoltatbig grin
si fizic hm sa nu fie prea slabanog, iar fata sa aiba o armonie placutasmug

| VecinaDeLa3 a răspuns:

Adishor, chestia asta e destul de subiectiva...ce unei fete poate sa-i placa se poate sa ii displaca altei fete.din punct de vedere fizic imi plac baietii care au grija de corpu' lor(acum nu te gandi la manichiura laughing ), adica sa aiba grija cu ce mananca, sa faca sport(pe scurt sa fie bine construiti). Ochii verzi sunt febletea mea...si f important e sa aiba o privire inteligenta, cu "zvac" si oarecum cuceritoare (cred ca te-am bagat in ceatalaughing). vreau ca tipu' sa fie f destept,(sa am ce discuta cu el) sa aiba simtul umorului si sa ma respescte.cam asa mi se pare baiatu' perfect.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. As vrea sa fie : day dreaming Dragut, iubitor, sincer, intelegator, cu ochii albastrii sau caprui =p~ parul brunet, inalt, si nu prea slab love struck Asa ca mine. laughing Dar in vremea asta nici nu exista asa ceva. Pa, pa.

Întrebări similare