Nu neapărat, dar poate fi luat drept "fraier" dacă vorbele lui dulci se îndreaptă spre persoane care nu merită să le primească.
Prin vorbe dulci bănuiesc că te referi la ceva drăguț, cuviincios, nicidecum la vorbe cu tentă...indecentă, nu?
Depinde ce fel de vorbe dulci, Expresii de genul "mami esti mondiala" "esti piesa piesele" te fac sa pari cocalar, dar expresii dragute de genul "imi place zambetul tau" "esti scumpica" "ai ras dulce" nu te fac sa pari cocalar.
Buna! Cum au spsu si ceilalti useri, depind ed evorbe si de tonul si momentul si persoana careia ii sunt adresate. daca vor fi vorbe indecente, adresate tuturor fetelor din jur sua, in fine, mai multor fete, sua daca sunt vorbe goale de snes, de prin amneloe sau ceva, e genul cocalar, daca sunt vorbe dulci spsuse din suflet, fetei e care o place el;, folosind un limbaj politicos, gen "Esti foarte draguta azi!", "Ai ochi superbi!", "imi placi mult!", "Mirosi minunat, ai un parfum super!", "Esti o persoana inteklienta si dragita, ador discutiile cu tine!", "Esti, dupa parerea mea, fata perfecta!", "Itista bine cu rochia asta/bluza asta/in culoarea asta etc!", "Esti frumoasa/suoperba/minunata!", "imi plac ochii tai/imi place zambetul tau/parul tau etc!" e genul de baiat dragut, care ii arata fetei afcetiunea lui prin vorbe frumoase si dulci, complimente, aprecieri etc
Pai, te-as ruga sa fi mai concreta:
dulci gen " astazi esti foarte draguta" sau dulci " esti numai buna de..."
In primul caz este un baiat educat si dragut.
Cocalar poate fi considerat cel din cazul doi.
Multumim de definitie! ce ne-am face fara tine...
Cu placere, insa raspunsul nu iti era adresat.
Da stiu, dar raspunsul tau nu prea are legatura cu intrebarea.
hatecigarettes întreabă:
Elenastoica9 întreabă: