Depinde de ocazie, sau de conditiile cu care sunt oferite aceste cadouri.
Daca este de ziua ta, de o aniversare, din dragoste, cu drag, as primi.
Daca este ca plata pentru a te covinge sau corupe cu ceva, sau alte favoruri lui, categoric nu as accepta.
Deja mergem pe profit? Imi place gandirea ta Totusi, daca nu te descurci si ai nevoie de un manager, eu te ajut pentru o parte modica. Vreo 45% din tot ce primesti imi revine mie, prefer aurul, argintul e pentru speriat vampirii
Nu, nu. 20% Sunt puţin materialistă, hai 30 % ca să nu mori de foame! Mergem la amanet cu tot ce primim şi ne luăm o casă în hawaii, sau faci măcar tu bani pentru un tur în casa mea.
Hai sa zicem 35% si un kil de struguri.Dar trebuie sa te mai invat cate ceva, ca asa nu se poate.Sa incepem prin a refuza metale care costa mai putin de 100 de lei pe gram.
Să începem prin refuzarea oamenilor care plătesc 500 de lei să-mi viziteze vila din Buzău. Are 2 etaje, un decor minunat şi fastuos, vă aştept cu preţuri între 600 şi 20000 de lei.
Ti-ai facut vila din vandut varza? Totusi, la intrare o sa le servesti un fresh de portocale, care va contine un diuretic.Vizitarea bailor se face contra unei taxe de 300 de lei.
Are tata 2 vile, nu ştii tu ce patron e el pe Buzău, în fine, am şi nişte bănuţi aşa de buzunar 200 de lei acolo, ce e mult?
Aoleo,clan de interlopi
Oricum, mereu am zis ca te intreb, si am uitat.Ce e cu potaia aia din poza? Daca e al tau poate ii mai dai si lui de mancare, e cam subtire saracul
Mă jigneşti pe mine, pe oricine, dar dacă îmi jigneşti câinele, eşti terminat. Lasă-mi câinele! Nu fac afaceri cu nesimţiţii! Voiam să-ţi dau o cocioabă pe o insulă din Zulu, iar tu?
Zulu? La aia care isi taie put@? Vrei sa ma cioparteasca aia pe acolo? Esti rea, foarte rea.
Să te exite, vă iau prezervative, numai să scap de tine!
Să ţi-o taie. Să rămână de 1 cm.
Scuza-ma ca iti comentez tie pentru ca Antonia mi-a dat ignor.
Vreau sa-i transmit ca nu este frumos sa minta in asemenea hal: https://www.facebook.com/antonia.oancea
Auzi,treci repede incoace.De ce minti? Micinoasa ce esti? Tancule, cu vila ta si oile
Nu ma supar, baga mare cu dezvaluirile.Crezi ca daca ma amuz si eu pe azi, ma supar?
Mai sti
Crezi ce vrei. Nu mă interesează părerea ta, eu stau la vila mea, şi gata.
Imi imaginez ce vila are...la cat se lauda...
Se putea sa nu intrii tu unde iti miroase a bani?
) Pai ce ma, eu sa mor de foame? Tu ai idee cu cat se vinde mielul de paste?
Bai. Bine ca mi-ai amintit ca trebuie sa cumpar miel
Ma,eu miel nu mananc. Miroase carnea aia a oaie de imi muta nasul Mai bine un mic si mustar iute, o berica langa, gata pastele.
Hai ca mici mananci oricand. Dar carnea de miel nu se compara nu nimic
Ba nu, tocmai ca nu mananc oricand fiindca nu e tocmai sanatos. Mici mananc de vreo 3 ori pe an. De paste, de ziua mea si te miri cu ce ocazie.
Da, m-am hotărât, accept caoul băiatului! Îl dau la amanet. Glumesc, îl voi purta!
Cadourile simple sunt cele mai de valoare şi drăguţe! Nici dacă era iubitul meu nu puteam accepta, de ce? Pentru că lucruri materiale pot să primesc de la părinţii mei sau eventual eu să-mi cumpăr, nu să stau pe banii altui om cu care nici nu am o căsnicie! Cum să las alt om să cheltuie banii pe mine când am putea oricând să ne despărţim?! Oricum, gestul contează. Nu ştiu dacă aş accepta sau nu deoarece poate s-ar simţi jignit băiatul respectiv, este cam greu de dat răspunsul.
Acum depinde..nu de la oricine daca e de la iubitul meu normal dar de la altcineva nu..adica nu e normal sa dai cadouri oricui oricand..asta e parerea mea
misauratcuviata întreabă: