| PaulB a întrebat:

Fetelor, de ce va machiati?! Sunteti prea Urate fara machiaj?! Sau de ce? As vrea si eu o explicatie.

Răspuns Câştigător
Elianna
| Elianna a răspuns:

Ce intrebare jignitoare! Nu, ne machiem pentru ca suntem mai frumoase cu machiaj(desigur ca un machiaj decent, nu de clown!). Voi, baietii de ce va faceti parul tepi, sau de ce va lasati parul lung, barba sau mustata? Pentru ca sunteti mai urati fara ele sau pentru ca aratati mai bine cu ele? Si, de asemenea semnul tau de la avatar este foarte urat!

10 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Eu nu ma machez.Nu-mi place sa ma uit in oglinda.Ma sperii de ce vadworried

| Ramonish a răspuns:

Ce intrebare sincera... Tu ai vazut'o pe maicata dimineata inainte sa intre in baie si sa se macheze? laughing

| Kenny a răspuns:

Pentru ca ne place. Pentru ca atunci cand aratam mai bine, automat ne simtim si mai bine si suntem increzatoare in noi. Cine a zis ca suntem urate fara machiaj? Unele poate, dar nu mai generaliza. Poate ca aratam foarte bine si fara machiaj, dar daca se poate SI MAI BINE, de ce nu? Cu ce te deranjeaza pe tine daca o fata se da cu putin gloss, eventual rimel pentru a isi pune in valoare buzele si ochii? E vreo problema, sau ce?
Daca tu intelegi prin machiaj ca trebuie sa te dai cu fond de ten, si cu o tona de fard de pleoape, si sa arati ca ultima paiata, te inseli.winking

| PaulB explică:

@Dulcinik, te simti jicnita fata? stii ca fara machiaj si dracu e mai frumos ca tine? apropo maicamea nu se mai macheaza.

| nobody_9468 a răspuns:

Eu una ma machiez pentru ca vreau sa-mi scot atuurile in evidentawinking.
Inainte ma machiam cu creion negru intodeauna, dar acum ma rezum doar la rimel si un ruj si totul este ok.Sa nu uit de fond de ten, fiindca am cateva pete pe fata si nu rezist farahee hee.

Bafta.

| AdelinaC a răspuns:

Eu una nu ma machez pentru ca machiajul inseamna in primul rand falsitate.Frumoasa sau urata asa cum sunt, stiu cel putin ca sunt naturala si nu incerc sa fiu mai frumoasa decat sunt.
Majoritatea fetelor isi pun masca de machiaj pe fata ca sa ascunda cosurile, pistruii sau alte imperfectiuni ale fetei si oricum si baietilor le plac fetele machiate, daca ii pui sa aleaga cam 99. 99% din ei ar alege pe una falsa si asta ar fi un motiv pentru care fetele fac sta.

| Delisha_4359 a răspuns:

Nu stiu... ce intrebare e asta
Adica daca s-a inventat machiajul de ce sa nu il folosim?
Adica tu de ce porti haine, de ce iti dai cu gel? pentru exista si pentru ca probabil te face sa arati mai dragut ...sau na.am zis si eu rolling on the floor)

| Anapoda a răspuns:

Eu nu ma machez...cred ca fetele, mai ales la varsta adolescentii sunt mult mai frumoase mai naturale.

| fluturas a răspuns:

Da, eu de-aia ma machiez ca-s mai urata fara machiajwinking nici nu am pot uita in oglinda si ca sa nu se sparga ma machiezhee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga, machiajul pune in evidenta anumite calitati ale fetelor!