Ce urat este sa faci asta
doare foarte foarte tare si pot aparea probleme insa unele fete care fac asta nu gandesc ele cred ca sunt puternice in fata barbatilor daca fac asta
Da,ii dau maxim 12 ani
Daca nu e la fel asta e de ce le place sa sunt curios ce le-or placea la lovitul acolo cealalta e altfel si am 17
Ti-a dat si tie una unu si nu mai incetezi cu chestia asta. intreab-o pe ea de ce face asta. si data viitoare cand mai pui intrebarea asta pe site sa stii ca ai datoare si una de la mine. de ce? asa de moft, ca sa fii ocupat cu altceva si sa mai lasi tst.
Eu nu am lovit niciodata un baiat intre picioare, dar daca as avea ocazia as face-o, la cat de nemernici sunt 90% dintre ei, care se gandesc doar la sex si dupa aia iti dau cu piciorul(la figurat vorbind), te fac sa-ti faci o mie iluzii si dupa te arunca ca pe un caine.
Nu 90% in jur de 70% si nu trebuie sa il lovesti acolo dupa ce te paraseste mai bina ii dai palme pana ii scoti un dinte
Ve cer scuze pentru greselile gramaticale dar scriu de pe telefon cu android si sunt butoanele mici rau...
Celor calora le place sa dea acolo probabil le place "candy crush saga" si acum se joaca "balls crush saga"
În primul rând nu generaliza, nu toate fetele fac asta.
Unele o fac pentru că respectivul este un măgar şi consideră că asta merită, altele nu o fac cu vreun motiv, altele nu o fac deloc.
Fericit?
Am mai umblat pe TPU si am aflat ca le place multora sa loveaca aolo. Nu am zis ca la toate le place
O femeie este puternica atunci cand printr-un zambet reuseste sa faca un barbat sa ingenuncheze
Eu nu dau acolo pentru ca nu vreau sa las baieti impotenti. O data am lovitt pe varul meu din greseala... saracul sa tavalea pe jos de durere mi-am cerut scuze pana la urma m-a iertat dar imi pare inca rau
Daca dati chiar doare si in plus numai face barbatul respectiv copii, deci nici daca ar fi magar sau cum credeti ca o fi, nu dati niciodata in...ii distrugeti viata omului.
anonim_4396 întreabă: